HÍREK

Két női rangadó is a stadionban lesz

2020-03-03

Két női rangadó is a stadionban lesz

Női együttesünk a DVTK és az FTC-Telekom ellen is az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lép pályára. Mindkét mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport.

Három és fél hónap szünet után március közepén újra folytatódik a női labdarúgó NB I, már Simple Női Liga néven, és azonnal komoly rangadók várnak női labdarúgócsapatunkra. Borítékolható, hogy a DVTK és az FTC-Telekom elleni találkozóinkat is kiemelt figyelem övezi majd, ezt jelzi az is, hogy mindkét mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport, de a rangadók körítése is adott lesz:

klubunk döntése értelmében ugyanis mindkét meccsre az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül sor. 

A miskolciakat március 17-én, kedden 16:15-kor fogadjuk, míg a zöld-fehérek ellen március 26-án, csütörtökön 17:45-től lépünk pályára. Természetesen a női csapat tagjai számítanak a szurkolóink támogatására is, bízunk abban, hogy sokan buzdítják majd a helyszínen a lányokat. 

A találkozóra a tervek szerint érvényesek lesznek a férfi csapat mérkőzéseire szóló bérletek is, sőt, akiknek az A-oldalra szól a bérletük, igény szerint a VIP-ből tekinthetik meg a találkozókat.

Honlapunk kiemelten foglalkozik majd a bajnoki rangadók előkészületeivel is, bővebb részletek hamarosan. 

Fontos információ még, hogy a második tavaszi fordulóban a Haladás-Viktória vendégei lettünk volna, de azt a mérkőzést elhalasztották, a pótlásra pedig április 22-én kerül sor Szombathelyen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman