HÍREK

Később kezdünk a Fehérvár ellen - szigorításokkal

2020-11-04

Később kezdünk a Fehérvár ellen - szigorításokkal

Csapatunk hazai pályán fogadja a MOL Fehérvár együttesét az OTP Bank Liga 10. fordulójában.

Emlékeztetőül: az MLSZ Versenybizottságának határozata szerint a szombaton (11.07.) 19:30-ra kiírt találkozó kezdési időpontja megváltozott, a mérkőzés 15 perccel később, vagyis 19:45-kor kezdődik majd az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A pénztárak és shop 16:45-kor nyitnak majd, míg a kapunyitás: 17:45-kor lesz. A helyszínen több akció, szurkolói esemény is lesz majd, ennek részleteiről hamarosan külön cikkben beszámolunk.

Belépők elővételben kedvezménnyel itt vásárolhatók meg.

SZIGORÍTÁS

Közben a koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzet miatt újabb szigorítások léptek életbe, amely érinti a sportrendezvényeket is. Futballmeccsekre az alábbi megkötések érvényesek:

- a nézőtéren a nézők - a páholyok kivételével - minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket nem foglalhatják el, azzal, hogy az egymás mellett és a különböző sorokban ülők között is lehetőség szerint 1,5 méteres távolságot kell biztosítani.

A sportrendezvényeken a nézőknek - a nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül - 1,5 méteres távolságot kell egymástól megtartani, különösen a páholyokban, a sportrendezvény szünetében, a sportrendezvény létesítményének területén, illetve a sportrendezvény helyszínén található vendéglátó üzletben.

A fent felsorolt védelmi intézkedések betartásáról és az ahhoz szükséges feltételek biztosításáról a kulturális vagy sportrendezvény szervezője, illetve a kulturális vagy sportrendezvény helyszínének üzemeltetője köteles gondoskodni. Azt a személyt, aki az üzemeltető, szervező vagy azok alkalmazottainak felszólítására sem hajlandó betartani a szabályokat, az esemény helyszínéről el kell távolítani. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman