HÍREK

Keressük az elmúlt 25 év legemlékezetesebb mérkőzését - szurkolóink kezében a döntés (5. nyolcaddöntő)

2020-05-02

Keressük az elmúlt 25 év legemlékezetesebb mérkőzését - szurkolóink kezében a döntés (5. nyolcaddöntő)

Sokat megélt törzsszurkolóink bevonásával kiválasztottuk az elmúlt 25 év 32 legemlékezetesebb MTK-mérkőzését. A győztes kilétének eldöntése viszont már drukkereink kezében van. A párosításokra a Facebook-oldalunkon lehet szavazni a következő időszakban.

A kieséses rendszerben történő voksolás ötödik nyolcaddöntőjében az Újpest elleni emlékezetes 2009-es MK-továbbjutásunk, valamint a Fenerbahce otthonában elért bravúros UEFA Kupa-sikerünk csap össze.

A nyolcaddöntők első két párharcának továbbjutója után eldőlt, hogy a III. Ker. felett aratott kiütéses győzelmünk is bejutott a legjobb nyolc közé.

1. - 2009. 03. 17.: Újpest FC - MTK Budapest 2-3, Magyar Kupa, 6. forduló
A visszavágó 36. percében - az első mérkőzés 2-1-es lila-fehér sikere után - összesítésben már 4-1 volt az állás az újpestiek javára. Ezt követően indult be a henger, Lencse szépített, az utolsó negyedórában még kétszer betaláltunk, és így mi jutottunk tovább a bajnokságot akkor vezető lila-fehérek ellenében.

2. - 1999. 09. 30.: Fenerbahce-MTK Hungária FC 0-2, UEFA Kupa, első forduló, visszavágó
Az UEFA Kupa első fordulójában a hazai 0-0 után a visszavágón bravúros 2-0-ás győzelmet aratott csapatunk Kenesei Krisztián második félidőben szerzett duplájával.

Szavazni a Facebookon ennél a posztnál lehet (vagy ide kattintva)!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman