HÍREK

Keressük az elmúlt 25 év legemlékezetesebb mérkőzését - szurkolóink kezében a döntés (4. negyeddöntő)

2020-05-06

Keressük az elmúlt 25 év legemlékezetesebb mérkőzését - szurkolóink kezében a döntés (4. negyeddöntő)

Sokat megélt törzsszurkolóink bevonásával kiválasztottuk az elmúlt 25 év 32 legemlékezetesebb MTK-mérkőzését. A győztes kilétének eldöntése viszont már drukkereink kezében van. A párosításokra a Facebook-oldalunkon lehet szavazni a következő időszakban.

A kieséses rendszerben történő voksolás negyedik - egyben utolsó - negyeddöntőjében egy emlékezetes nemzetközi kupamérkőzésünk, valamint a 2001-es Örökrangadón aratott kiütéses sikerünk csap össze.

Szurkolóink döntése értelmében eldőlt, hogy a 2012-es FTC elleni 4-2-es győzelem után az NK Croatia Zagreb elleni diadalunk is bejutott az elődöntőbe.

1. - 1997. 08. 13.: MTK Hungária FC-Rosenborg BK 3-2-nél a 68. percben félbeszakadt, Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló, első mérkőzés
Az örmény Jereván búcsúztatása után a BL-selejtező második fordulójának első mérkőzésén Skandinávia élcsapatának számító Rosenborgot fogadtuk. Fordulatos mérkőzésen Egressy duplájával és Kenesei góljával 3-2-re vezettünk, amikor a 68. percben az áramszolgáltatás kimaradása miatt félbeszakadt a találkozó.

A mérkőzés összefoglalója megtekinhető az Aloha Produkció által készítette Hungária körút Európában című filmben (vagy ide kattintva):

2. - 2001. 05. 06.: MTK Hungária FC-Ferencvárosi TC 5-2, Borsodi Liga, B-csoport, 15. forduló
“Az MTK átgázolt a Ferencvároson” - írta a Nemzeti Sport. Bognár György első mérkőzésén a kispadon 5-2-re nyertük az Örökrangadót. Az 58. percben Ferenczi duplájával, valamint Bükszegi és Illés góljával már 4-0 állt az eredményjelzőn. Két zöld-fehér gól után a juniorcsapattól két hete újra a felnőttekhez felkerülő Juhász Roland állította be a végeredményt.

Szavazni Facebookon ennél a posztnál lehet (vagy ide kattintva)!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman