HÍREK

Kedden délelőtt nézők előtt fogadhatjuk a Budaörsöt

2017-01-23

Kedden délelőtt nézők előtt fogadhatjuk a Budaörsöt

Az MTK Budapest a Budaörsi SC-vel játssza második felkészülési mérkőzését. A belépés ingyenes.

Január 23-án, hétfőn a szakhatóságok ellenőrizték a mérkőzés helyszínéül szolgáló Ikarus BSE Sporttelepet, és engedélyezték, hogy a találkozó nyilvános legyen. Köszönet a gyors, hatékony intézkedésért!

A soron következő ellenfelünket szombaton testközelből is láthattuk, hiszen a második csapatunkkal játszottak edzőmeccset, amelyet 3-2-re meg is nyertek. Ennek ellenére nem lehetne állítani, hogy az NB II-ben szereplő Budaörs remek szezont futna, hiszen a 17. helyen állnak a bajnokságban, épphogy elkerülve a kiesőzónát. A bajnokságban az utóbbi öt mérkőzésükből kettőt megnyertek, hármat pedig elveszítettek, a Magyar Kupától pedig már októberben búcsúztak. Ugyanakkor hiba lenne lebecsülni őket, hiszen nemrég, a DVTK elleni edzőmeccsükön is tisztesen helytálltak és csupán 2-0-ás vereséget szenvedtek.

A mieink remekül kezdték a felkészülési szezont, hiszen 5-2-es győzelmet arattak a Szigetszentmiklós ellen, ráadásul az egyik új szerzeményünk, Juri Kolomoec is eredményes volt. Tamási Zsolt vezetőedző a mérkőzés után elmondta, remélhetőleg kedden már Leandro Martínez is hadra fogható lesz.

A szakmai stáb szeretne a felkészülés alatt minél több felállást kipróbálni, valamint a labdatartásra és a helyzetkihasználásra koncentrálni, így elképzelhető, hogy szombathoz hasonlóan ismét két külön alakzatot láthatunk az első és a második félidőben.

A csapatnak friss sérültje nincs, a január elején érkező Nikházi Márk még valószínűleg nem léphet pályára, hiszen sérvműtét után lábadozik. A találkozót az Ikarus pályán rendezik 11:00 órától. A mérkőzésre a belépés díjtalan.

Felkészülési mérkőzés

MTK Budapest – Budaörsi SC
2017. január 24. kedd, 11:00 - Ikarus BSE Sporttelep (1165 Budapest Bátony utca 1-33.) 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman