HÍREK

Kanta és Csiki is a szezon legjobbjai között - SZAVAZÁS

2015-05-07

Kanta és Csiki is a szezon legjobbjai között - SZAVAZÁS

A Magyar Labdarúgó Szövetség június 1-jén rendezi meg a RangAdó-díjátadót, ahol átadják a szezon legjobbjainak járó elismeréseket, a drukkerek szavazatai alapján. Kanta József és Csiki Norbert, az MTK Budapest játékosai is várják a voksokat a rangado.mlsz.hu oldalon regisztráló szurkolóktól.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a 2014-2015-ös évad végén is megtartja a RangAdó-díjátadót, ahol a hagyományoknak megfelelően két kategóriában a szurkolók véleménye alapján kerül ki a végső győztes. Az MLSZ, nyereményjátékkal egybekötött szavazással dönti el, hogy ki lesz az „Év legjobb magyar játékosa” és az „OTP Bank Liga legszebb gólja” kategóriák győztese. A legjobb játékos kategóriában Kanta József, csapatkapitány várja a voksokat, míg a legszebb gól szavazáson, Kanta mellett, Csiki Norbert is jelölt.

Az „Év magyar játékosa” kategóriában 15 itthon és külföldön játszó magyar játékosra lehet szavazni, míg az „OTP Bank Liga legszebb gólja” kategóriában a 10 legszebb találatra szavazhatnak a szurkolók. 

A szavazás a rangado.mlsz.hu oldalon történik, és bárki részt vehet rajta, aki e-mail címe megadásával, vagy a Facebook-fiókjával regisztrál az oldalra. Naponta csak egy szavazat adható le, viszont a szavazás ideje alatt, 24 óránként újra lehet voksolni. A szavazás 2015. május 5-től május 18-án 12 óráig tart. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman