HÍREK

Jöhet az idei első Örökrangadó!

2018-07-29

Jöhet az idei első Örökrangadó!

Vasárnap a Fradit fogadjuk.

Labdarúgócsapatunk vasárnap első hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén lép pályára, méghozzá a Ferencváros ellen. A zöld-fehérek remekül kezdték a szezont, hiszen könnyedén, 4-1-re verték meg otthon a Diósgyőrt. A tavalyi ezüstérmes az Európa-liga selejtezőjében a Maccabi Tel-Avivval küzdött meg, de nagy csatában, 2-1-es összesítéssel kiesett.

A mieink bravúrral indították az idényt, hiszen 2-0-ra legyőztük idegenben a tavalyi harmadik Újpest FC együttesét. Lencse első félidőben szerzett gólja után hiába jött előre Nebojsa Vignjevics gárdája, a hosszabbításban Kanta tizenegyesének köszönhetően eldőlt a három pont sorsa.

Vezetőedzőnk, Feczkó Tamás – aki először irányítja Örökrangadón klubunkat – kemény összecsapásra számít.

– Rendkívül nehéz lesz, hiszen tudjuk, milyen erősségű csapat a Fradi, ők a találkozó esélyesei. Nagyon fegyelmezetten kell játszanunk ahhoz, hogy pontokat szerezzünk, ugyanúgy, ahogy az Újpest ellen is tettük. Igazi nagybetűs csapatot kell alkotnunk a siker érdekében.

A két egyöttes 212 alkalommal találkozott eddig az első osztályban, ebből 85 Fradi siker mellett 49 döntetlen és 78 MTK győzelem született, nagyon kiegyenlített tehát a mérleg.

A mieink dolgát megnehezíti, hogy Baki Ákos és Korozmán Kevin továbbra sem bevethetők, hiszen mindketten komoly sérülés után lábadoznak.

A találkozót Kassai Viktor vezeti, munkáját Szalai Dániel. Ring György, Tóth II. Vencel, Bognár Tamás és Vad II. István segíti.

A beléptetéssel és jegyvásárlással kapcsolatos információk ITT találhatók.

OTP Bank Liga, 2. forduló
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
2018. július 29. 18:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman