HÍREK

Jöhet a Vasas!

2017-03-10

Jöhet a Vasas!

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában angyalföldi ellenfél látogat hozzánk.

A harmadik helyezett Vasas FC látogat az Új Hidegkuti Nándor Stadionba szombaton. Az angyalföldiek az őszi szezon meglepetéscsapata voltak, hiszen sok ideig vezették a pontvadászatot, igaz, mostanra a Honvéd és a Videoton is megelőzte őket. A piros-kékek tavaly még a bennmaradásért küzdöttek, de Michael Oenning irányításával megúszták a kiesést, idén pedig szárnyalnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy verhetetlenek lennének, főleg vendégként, hiszen az utóbbi három meccsükből kettőt elveszítették idegenben.

A mieink 2017-ben még nem győztek hazai pályán, hiszen 2-1-es vereséget szenvedtünk a Honvéd és a Paks ellen is, viszont megszereztük első idegenbeli győzelmünket, a DVTK-val szemben. Ez elég volt Tamási Zsolt csapatának ahhoz, hogy elkerüljön a kiesőzónából, de a mester tudja, a mutatott játékon még csiszolni kell.

Sokkal labdabiztosabbnak kell lennünk, és figyelnünk arra, hogy a ki nem kényszerített hibáink számát a minimumra csökkentsük. A Diósgyőr és a Paks ellen is hatalmas akarattal küzdött a csapat a második játékrészben, de nem kellene egy félidőnek eltelnie ahhoz, hogy játékba lendüljünk.

A két csapat 163-szor találkozott az NB I-ben, ebből 81 MTK Budapest siker, 54 Vasas győzelem, és 28 döntetlen született. Az őszi szezon során roppant izgalmas meccset játszott a két csapat az Illovszky Rudolf Stadionban, akkor a Vasas győzött 3-2-re úgy, hogy mindegyik találat az első félidőben született.

A kék-fehéreknek lökést adhat Baki Ákos és Torghelle Sándor visszatérése, viszont továbbra is nélkülözniük kell Hrepka Ádám szolgálatait, valamint Varga Szabolcs sem játszhat, csípőközelítő izomhúzódása miatt. A csapatunkból Borbély Bálint, Drazsen Okuka, Kanta József, Nikházi Márk, Poór Patrik, Vadnai Dániel és Vass Ádám is négy sárgánál jár, így a következő figyelmeztetésnél eltiltás lesz a jutalmuk, ezért vigyázniuk kell.

A mérkőzésen Bognár Tamás fújja a sípot, segítői Albert István, Horváth Zoltán, Németh Ádám, Gaál Gyöngyi és Buzás Balázs lesznek. A jegyvásárlási és beléptetési információk ITT olvashatók.

OTP Bank Liga NB I, 23. forduló
MTK Budapest – Vasas FC
2017. március 10. 15:30

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman