HÍREK

Jászberény előtt

2017-10-12

Jászberény előtt

Pölöskei Gábor beszélt a Füzesgyarmat elleni győzelemről, az első csapat újoncairól, a válogatott játékosairól és a Jászberény elleni mérkőzésről.

Második csapatunk kilenc fordulót követően a labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 7. helyén áll, négy pontra a 4. helytől, hat pontra a dobogótól. Pölöskei Gábor játékosai legutóbb Füzesgyarmatról hozták el a három pontot, erről kértünk értékelést: – Érdekes mérkőzés volt, nagy iramú, hektikus játék alakult ki. Az ellenfél is bátran támadott, és sok futás volt végig. Koncentráltan és fegyelmezetten játszottunk, kevés lehetőséget adtunk ellenfelünknek, mi pedig több helyzetet is ki tudtunk dolgozni, így megérdemelt a győzelmünk még akkor is, ha csak a végén tudtuk évényesíteni az erőfölényünket.

A vasárnapi mérkőzéssel párhuzamosan fontos esemény zajlott, hiszen Szerencsi Miklós és Forgács Péter  bemutatkozhatott Feczkó Tamásnál, az első csapatban, a Szeged-2011 Grosics Akadémia elleni bajnoki mérkőzésen. A harmadosztályú bajnokit követően az öltözőben kapták a hírt, hogy Mixi gólt szerzett: – Tudtam már korábban, hogy ők fognak kezdeni. Örültem neki – és a csapat tagjai is mindannyian –, hogy be tudtak mutatkozni, és mindezt sikeresen tették. A mérkőzést követően az öltözőben ünnepeltük a győzelmet, akkor kaptuk a hírt, hogy vezet az első csapat. Mindenki rögtön azt mondta, hogy biztosan Mixi lőtte, és igazuk volt, örültünk a sikerének. A lényeg az, hogy a fiataloknak fejlődési lehetőséget biztosítsunk, hiszen ha rájuk kerül a sor az első csapatban, készen kell állniuk rá. Büszkék vagyunk rá, és boldogok, hogy így sikerült.

Forgácson és Szerencsin kívül több kerettaggal sem számolhat a vezetőedző, akiknek az utánpótlás-válogatottaknál kell helyt állni, és ezt eddig remekül meg is tették: – Láttam felvételen az U17-es mérkőzést, gyönyörű gólt fejelt Varju Beni, de nem szabad szó nélkül elmenni a többiek mellett sem. Az U19-es csapatban Lustyik és Palincsár az én játékosom, Schäfer pedig az első csapatnál van, ott Levi fontos gólt szerzett, ami segítette a csapatot a továbbjutásban. Az U21-ben Demjén és Korozmán illetve Katona is jól szerepelt.

Zárásként a vasárnapi, Jászberény elleni idegenbeli mérkőzésről mondta el gondolatait: – Jászberénybe is, mint mindenhova, nyerni megyünk. Korábban szoros mérkőzéseket játszottunk velük, azóta történt edzőváltás is náluk, így kiszámíthatatlan a mérkőzés kimenetele. Természetesen a cél a három pont megszerzése.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-24 11:00 Sóstói Stadion Edzőpálya

Fehérvár FC II

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman