HÍREK

Izrael – Magyarország (U21) 3-0 (0-0)

2015-11-13

Izrael – Magyarország (U21) 3-0 (0-0)

A magyar U21-es válogatott - melynek keretében az MTK Budapest színeit Bese Barnabás, Gera Dániel és Varga Szabolcs képviseli - vírusos gyomorfertőzés miatt alig tudott kiállni Izraelben, a hazaiak elleni Eb-selejtezőre, és végül 3-0-ás vereséget szenvedett.

Rosszul kezdődött a csütörtöki nap az U21-es válogatott számára, reggel több játékos is lázzal, gyomorbántalmakkal ébredt, és mint később kiderült, vírusos gyomorfertőzés döntötte le őket a lábukról.

Hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy a beteg játékosok nem léphetnek pályára az Izrael elleni Eb-selejtezőn, így viszont alig egy csapatra való labdarúgó maradt a találkozóra. Az UEFA illetékeseivel történt egyeztetések során kiderült, hogy a szabályok nem adnak lehetőséget a mérkőzés elhalasztására, ezért a magyarok, a sportszerűséget szem előtt tartva, folytatták a felkészülést a mérkőzésre.

Izrael – Magyarország 3-0 (0-0); U21-es labdarúgó Eb-selejtező mérkőzés, Izrael
Magyarország: Nagy Gergő – Botka Endre (Polgár Kristóf, 46.), Lenzsér Bence, Kocsis Gergő, Hangya Szilveszter – Sallai Roland, Berecz Zsombor, Vida Máté, Kalmár Zsolt, Forgács Dávid – Novothny Soma

– Óriási hibákat követtünk el a középpályán, sok labdát adtunk el, és az ebből indított kontrákból kaptuk a gólokat. Természetesen hátráltatta a csapatot a gyomorfertőzés, de nem szabad erre fogni a vereséget, a legnagyobb baj az volt, hogy nem azt játszottuk, amit előre megbeszéltünk. Nem álltunk az emberek mellé, hiányzott a koncentráció a játékunkból, hiába voltak jó pillanataink is, alapvetően nem voltam elégedett a látottakkal. A görögök ellen sokkal jobban kell futballoznunk hétfőn – nyilatkozta Robert Kilin a találkozó után az mlsz.hu-nak.

(Forrás: mlsz.hu)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman