HÍREK

Ismét kifogott rajtunk a Kisvárda (GALÉRIA)

2018-12-15

Ismét kifogott rajtunk a Kisvárda (GALÉRIA)

Pont nélkül zártuk az ősz utolsó fordulóját.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Kisvárda Master Good–MTK Budapest 1-0 (0-0)

Kisvárda Várkerti Sporttelep, 1174 néző

Vezette: Radványi Ádám (Varga, Ring, Márkús, Szőts, Molnár)

Gólszerző: Ilics (77.)

Sárga lap: Lucas (45.), illetve Pintér (16.), Lencse (81.)

Kisvárda Master Good: Felipe – Melnik, Ene, Vári, Beriosz – Lucas, Karasyuk – Ilics (Negrut, 90.), Milevszki (Gosztonyi, 80.), Sassá (Protics, 89.) – Horváth

Vezetőedző: Dajka László

MTK Budapest: Kicsak – Katona (Kulcsár, 86.), Baki, Pintér, Szelin – Gera (Farkas, 78.), Bognár, Vass, Vogyicska (Lencse, 79.), Schäfer – Torghelle

Vezetőedző: Feczkó Tamás

Szakadó hóban kezdtük Kisvárdán az OTP Bank Liga idei utolsó fordulóját. A zord körülményekkel nehezen birkóztak meg a csapatok, a találkozó elejét sok apró picit hiba és kevés veszélyes támadás jellemezte. Az első kapura lövésig a 12. percig kellett várni, ekkor Bognár kínálta meg távolról Felipét, akinek nem okozott különösebb gondot a lövés.

Az első Kisvárda helyzetet a 26. percben láthattuk, amikor jobb oldali támadást követően Sassá fejelhetett, ám Kicsak bravúrral hárított. Öt perccel később Sassá távolról próbálkozott, lábbal, de erős próbálkozása elkerülte a kaput.

Ezt követően a jobb oldalon vezettünk gyönyörű akciót, melynek a végén Vogyicska adhatott be, azonban sajnos senki nem tudott lövésig eljutni a hazai tizenhatoson belül. A játékrész végéig újabb jelentős lehetőség nem alakult ki, így gólnélküli döntetlennel mehettek pihenni a csapatok.

A második félidő első lehetősége a hazaiak előtt adódott: Ilics lépett meg a jobb oldalon, majd éles szögből, jobbal a hosszút célozta meg, Kicsak azonban leért. Három perccel később Katona beadását követően Torghelle fejesénél Felipének kellett védenie.

Sanyi a 60. percben ismét veszélyeztetett, de a várdai hálóőr ezúttal is védett, a kipattanó labda pedig Váriról épphogy nem pattant be a kapuba. A fehérmezesek nem tudtak ezután sem felszabadítani a játékszer Szelinhez került, aki jobbal a rövid oldali kapufát találta el.

A 66. percben a Kisvárda is megszerezhette volna a vezetést, szerencsére viszont Horváth fejese elkerülte a kapunkat a hazaiak szöglete után. Három perccel ezután mi végezhettünk el sarokrúgást, Baki fejesét remek reflexmozdulattal tornázta ki a léc alól Felipe.

A 77. percben megszerezte a vezetést a Kisvárda: Horváth fejelte le a felívelt labdát a jobb szélre, ahol Ilics gyűjtötte be azt, és a hosszúba passzolt. 

A bekapott gól után Farkast, Lencsét és Kulcsárt is a pályára küldte Feczkó Tamás az egyenlítés megszerzése érdekében. A hajrában végig mi támadtunk, azonban az utolsó passzaink pontatlanra sikeredtek, vagy a hazai hátvédek blokkolták próbálkozásainkat.  Hiába küzdöttünk az utolsó percekig, nem tudtunk gólt szerezni, így pont nélkül zártuk az őszi szezon záró összecsapását. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman