HÍREK

Irány Angyalföld!

2016-10-14

Irány Angyalföld!

Visszavághatunk a júliusi vereségért.

A hétvégén a listavezető Vasas csapatához látogat az MTK Budapest.

A nemzetközi szünet végeztével a 12. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga, csapatunk pedig a bajnokságot vezető Vasas FC gárdájához látogat az Illovszky Rudolf Stadionba. Az idei szezont a két egyesület egymás ellen kezdte júliusban, amikor még az MTK Budapest Dunaújvárosban játszotta hazai mérkőzéseit. Akkor Ádám Martin tizenegyesből szerzett góljával az angyalföldiek voltak jobbak, ami megalapozta remek szezonkezdetüket.

A kék-fehérek más utat jártak be, hiszen az első öt fordulóban egyetlen győzelmet sem sikerült szerezniük, igaz, azóta némileg javult a helyzet. Az Új Hidegkuti Nándor Stadionba csütörtökön beköltöző csapat, az utóbbi öt mérkőzéséből mindössze egyet veszített el és ezzel a nyolcadik helyre jött fel, kilenc pontra az élen álló Vasastól.

A piros-kékek hasonló mutatót tudhatnak magukénak, hiszen az utóbbi öt találkozójukból hármat megnyertek, egyszer ikszeltek és egyszer vereséget szenvedtek.

A tavalyi szezonban három alkalommal találkozott egymással a két csapat, az egyetlen Illovszkyban rendezett meccset pedig az MTK nyerte, méghozzá Szatmári Lóránd 85. percben szerzett góljával.

 

Teodoru Vaszilisz mester szinte mindenkire számíthat a keretből, egyedül Hrepka Ádám játéka kérdéses, akinek a szerepléséről a vezetőedző dönthet majd a mérkőzés előtt.

A találkozót Vad II István vezeti, munkáját Erős Gábor és Georgiou Theodoros asszisztensként, míg Huszár Balázs tartalék játékvezetőként segítik. A mérkőzést az M4 Sport csúsztatott élőben közvetíti, vagyis a találkozó lefújása után kerül adásba a meccs felvétele. 

2016. október 15. 18:00 Vasas FC – MTK Budapest; OTP Bank Liga mérkőzés, Illovszky Rudolf Stadion

Felhívjuk az autóval érkező szurkolók figyelmét, hogy szombat munkanap, a parkolásnál ezt vegyék figyelembe!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman