HÍREK

Információk az Örökrangadóra

2018-07-26

Információk az Örökrangadóra

Fontos információk a hazai és a vendégdrukkereknek.

Több fontos információról is tájékoztatjuk a szurkolókat a vasárnapi, MTK Budapest-FTC örökrangadóval kapcsolatban. Kérjük, a mérkőzésre kilátogató drukkereket, hogy figyelmesen olvassák el az alábbi cikket. 

Információk a hazai szurkolóknak

Arra kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint az „A” oldalra vegyék meg a jegyeket, erre az egy összecsapásra a Blue Brothers csoport is átköltözik a B1 szektorból az A9-es szektorba, hogy egységes hazai oldalt teremtsünk az Új Hidegkuti Nándor Stadion „A” lelátórészén. A B1 szektorba érvényes jegyeket és bérleteket az 5-ös kapunál fogják érvényesíteni, ha valaki szeretne hozzájuk csatlakozni a B oldalról, az megteheti ezt.  

A rendőrség kérésére a B7-es szektort biztonsági zónaként fent kell tartani, így a továbbiakban abba a szektorba nem értékesítünk jegyeket. A már megvásárolt belépők és bérletek tulajdonosait megkérjük, hogy kivételesen valamelyik másik „B” oldali szektorból tekintsék meg a mérkőzést - természetesen nem kell új jegyet/bérletet vásárolniuk.

Jegyinformációk ezen a linken találhatók.

Tickets for the game can be purchased at the stadium on 26 and 27 of July, Thursday and Friday, between 15:00 and 19:00.

Cash registers – on the day of the match – open at 15:00 while the gates open from 16:00.

Foreign citizens of the European Union can purchase tickets at the stadium with a valid personal ID or passport, non-EU citizens can buy tickets with a valid passport.

[image]

Információk a vendékszurkolóknak

A mérkőzés napján a vendégpénztár nem nyit ki, a vendégjegyek értékesítését teljesen átvette a Ferencvárosi TC, így minden további, ezzel kapcsolatos információról az FTC tud felvilágosítást adni. Amennyiben a Ferencváros számára biztosított jegyek elfogytak, nem áll módunkban több jegyet biztosítani a vendégcsapatnak.  

A vendégszurkolók egységesen a 3-as kapun (Sport u.- Százados u. sarka) jöhetnek be a stadionba.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman