HÍREK

Íme a szakmai stáb

2017-07-02

Íme a szakmai stáb

Ők segíthetnek a feljutás kiharcolásában.

Teljes lett az MTK Budapest labdarúgócsapatának szakmai stábja, amely több helyen olyan szakemberekkel bővült, akik már korábban is együtt dolgoztak Feczkó Tamás vezetőedzővel.

A Balmazújvárosból érkező vezetőedző korábbi klubjából magával hozta György Roland Sándor erőnléti és rehabilitációs edzőt, Fekete Róbert kapusedzőt, valamint Szergej Pacaj pályaedzőt, akikkel már több mint két éve együtt dolgozik.  

Nagyon sokat nem gondolkoztam azon, hogy elfogadjam ezt a lehetőséget, hiszen rendkívül híres, nagy múlttal rendelkező csapatról van szó – vélekedett együttesünk új pályaedzője.

Az új vezetőedzőnket szoros kapcsolatot fűzik a Nyíregyházi Sportcentrumhoz, így tőlük csatlakozik a kék-fehérekhez Tihanyi Miklós masszőr és Nagy Enikő, sportpszichológus.

Egyénileg és csapatszinten is figyelni fogom a játékosok fejlődését, és próbálom levenni a jeleket, hogyan tudok nekik segíteni. Szerintem fontos lehet a labdarúgóknak, hogy fordulhatnak valakihez, akivel megoszthatják a problémáikat, ezzel segítve őket ahhoz, hogy jobb sportteljesítményt nyújtsanak – mondta a Nagy Enikő.

A technikai vezető poszton, Janta Gábor személyében – aki jelentős MTK-s múlttal rendelkezik – is újítottunk.

A régi stábból továbbra is itt folytatja majd dr. Dreissiger Imre és dr. Kincses Dániel, Dömök István, masszőr, Máté Gábor, szertáros, valamint Beregi István, videóelemző. Ugyanakkor távozik az első csapattól Tamási Zsolt, Petres Tamás, Kiss János, Andrusch József és Sipos Péter is.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman