HÍREK

Ilyen volt a szurkolói ankét

2017-07-27

Ilyen volt a szurkolói ankét

Szerda este rendezték a szezon kezdetét megelőző szurkolói ankétot, ahol az MTK Budapest szimpatizánsai a vezetőségtől és a játékosoktól kérdezhettek.

Az eseményen Stern Péter, az MTK Baráti Kör elnöke, Polyák Balázs, a klub sportigazgatója, Feczkó Tamás, a klub vezetőedzője, valamint a játékosok közül Kanta József, Vass Patrik és Lencse László volt jelen.

Stern Péter rövid nyitóbeszéde után Polyák Balázs vette át a szót, aki elmondta, a jövőre kell koncentrálni.

– Nem szeretnék a múltról beszélni, hanem inkább a jövőre vonatkozó, pozitív gondolatokra fókuszálnék. Mindenkinek az az elvárása a csapat felé, hogy újra első osztályúak legyünk, én pedig bízom abban, hogy az új vezetőség és az új játékosok ezt lehetővé teszik. Lencse Lászlót és Vass Patrikot senkinek nem kell bemutatnom, hiszen remek játékosokról van szó, akik korábban a klubunkat erősítették.

Feczkó Tamás vezetőedző folytatta, és elmondta, mennyire hálás az egyesületnek.

– Mindig is arra vágytam, hogy egy ilyen egyesület padjára ülhessek. Hihetetlen jó érzés volt, hogy a klub és a szurkolók is ilyen nagy szeretettel fogadtak, amit igyekszem meghálálni. Köztudott rólam, hogy szeretek fiatalokkal dolgozni, és remélem, hogy minél több tehetséget tudok beépíteni a csapatba.

Természetesen a csapatkapitány, Kanta József sem maradt szótlan.

– El kell felejtenünk a tavalyi évet, és előre kell tekintenünk. A lényeg most az, hogy tanuljunk a történtekből, szépen, szerényen dolgozzunk, és a pályán bizonyítsunk.

Az új érkezők közül Lencse László beszélt először.

– Itt lettem igazi futballista, így ideje valamit visszaadnom a klubnak. Nehéz lesz a bajnokság, ez nem kérdés, de ki merem jelenteni, hogy fel fogunk jutni, mert motiváltak vagyunk, és jó erőben van a csapat.

Zárásként Vass Patrik mesélt arról, mit tapasztalt, mióta újra csatlakozott az MTK-hoz.

– Fantasztikus a hangulat a csapaton belül, úgy fogadtak engem, mintha soha nem mentem volna el. Igyekszem majd a pályán is meghálálni ezt.

Ezután a szurkolók kérdezhettek a jelenlévőktől. Feczkó Tamás elmondta, hogy ugyan sok a sérültünk, de hosszú a szezon, és sok fiatalból tud meríteni. A vezetőedző arra is kitért, hogy az NB II-ben ütősebbek a mérkőzések, kevésbé számít, ki mennyire technikás, így rendkívül nehéz meccsek elé néz csapatunk.

Abban a jelenlévők mind egyetértettek, hogy a cél nem lehet más, mint a feljutás, és ha a csapat képviselőinek hihetünk, akkor minden lehetőség adott ahhoz, hogy ez megvalósuljon. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman