HÍREK

Így teljesítettek játékosaink az U-válogatottakban - összefoglaló

2019-09-11

Így teljesítettek játékosaink az U-válogatottakban - összefoglaló

Három korosztályban összesen nyolc játékosunkra számítottak, az ő teljesítményüket összegeztük.

U21:
Dánia-Magyarország 0-0
Magyarország-Norvégia 0-3

Nagy Zsombor mindkét mérkőzést végigjátszotta, a dánok ellen több nagy mentése is volt. Schön Szabolcs mindkét találkozón csereként állt be, Dánia ellen a 63., Norvégia ellen a 64. percben. Bese Balázs sérülés miatt nem kapott lehetőséget.


U19:

Montenegró-Magyarország 0-2
Szerbia-Magyarország 3-3
Izrael-Magyarország 0-0

A Vilotic-tornán veretlenül zárt a magyar csapat. Varju Benedek a szerbek elleni meccsen végig a pályán volt, míg Izrael ellen bokasérülés miatt 33 perc után le kellett cserélni, ma derül ki, mennyi időt kell majd kihagynia.

Kovács Máté 11 percet kapott az első találkozón, majd a szerbek ellen kezdő volt, 59 perc jutott neki, addig kétszer is veszélyeztetett. 

U17:
Horvátország-Magyarország 4-2
Csehország-Magyarország 2-0
Észak-Macedónia-Magyarország 0-2

Helembai Márk a csehek ellen kapott először lehetőséget, egy félidő jutott neki, volt egy hatalmas mentése a gólvonal elől. A macedónok elleni győztes meccsen a 30. perctől volt a pályán.

Kovács Mátyás az első találkozón kezdő volt, 78 perc jutott neki, a másodikon szintén kezdőként 46 perc. A harmadikon végig a pályán volt, egy szép akciót követően az ő találatával szereztünk vezetést, támadónk a jobbösszekötő helyéről, 14 méterről lőtte ki a jobb alsó sarkot.

Horváth Artúr a horvátok ellen a második félidő elején állt be, a csehek ellen kezdőként egy félidőt kapott, míg a zárómeccsen 11 percet. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman