HÍREK

Így látta Demjén Patrik és Takács Ronald

2016-08-08

Így látta Demjén Patrik és Takács Ronald

A büntetőt hárító Demjén, és a gólt illetve gólpasszokat jegyző Takács értékelte a mérkőzést a lefújást követően.

Mint arról korábban beszámoltunk, Pölöskei Gábor csapata háromgólos győzelmet aratott az ESMTK ellen. A mérkőzésen több, számunkra kedvező fordulpont volt, és ebben nem kis érdeme volt Takács Ronaldnak és Demjén Patriknak, tőlük kértünk rövid értékelést a mérkőzést követően

Elsőként Takács Ronaldot kérdeztük a sikeres bemutatkozásról, hiszen a fiatal szélső gólt és gólpasszokat szerzett:  Örülök, hogy sikerült góllal és gólpasszokkal hozzásegítenem a csapatot a győzelemhez. Nehezen indultunk, beállt védekezni az ellenfél, nehéz volt őket megbontani, de nyomás alá helyeztük az ellenfelet, és sikerült a lehetőségeinket gólokra váltanunk.

Természetesen megkérdeztük csapattársának bravúrjáról, és annak csapatra gyakorolt hatásairól is: – Hatalmas fordulópont volt Patrik védése, ha betalálnak, akkor teljesen máshogy alakul a mérkőzés, de szerencsére érezte az oldalt, és így tudtuk végig azt játszani, amit akartunk.

A szélső után Demjén Patrikot is kérdeztük, akinek szintén jól sikerült a szezonkezdés: – Érett már, hogy kivédjek egy tizenegyest. Tavaly elég sokat ítéltek meg ellenünk, de nem sikerült hárítanom. Ez a védés mentálisan megdobta a csapatot, az ellenfelet pedig lehúzta, ezt sikerült jól játszva, magabiztosan győzelemre váltanunk, és így a szezont is jól tudtuk kezdeni

A mérkőzés másik fordulópontja az emberelőnybe kerülés volt, a kemény, harcos stílusról is kértünk pár szót a kapustól: – Nehéz volt ilyen harcos csapat ellen játszani, de sikerült mentálisan föléjük kerekedni, és a második félidőben előnybe kerülni, kihasználltuk a létszámfölényt, megérdemelten lőttünk három gólt és szereztünk három pontot.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman