HÍREK

Holland szakemberrel bővült a szakmai stáb

2024-07-03

Holland szakemberrel bővült a szakmai stáb

Bővült felnőtt csapatunk szakmai stábja: Julian Jenner személyében olyan szakemberrel erősödik a stáb, aki világhírű holland akadémiáknál töltött be edzői pozíciókat és egyben remekül ismeri a magyar viszonyokat is. 

A 40 éves Julian Jenner asszisztens edzőként illetve egyéni fejlesztésekért felelős edzőként segíti Horváth Dávid munkáját. 

Profi labdarúgóként éveken át holland élvonalbeli kluboknál futballozott, majd játszott Németországban és három éven át Magyarországon is. Több nyelven beszél, magyarul is remekül kommunikál. 

Az UEFA A licenszes szakember edzőként olyan világszínvonalon dolgozó, magasan jegyzett utánpótlás nevelő kluboknál dolgozott, mint az Ajax Amsterdam és az AZ Alkmaar, ahol a legjobb holland utánpótlás játékosokkal dolgozhatott együtt. 

Ezt követően lépett át a felnőtt futballba, hiszen Ricardo Moniz mellett asszisztens edzőként dolgozott Zalaegerszegen, majd a Nafta Lendvát irányíthatta. 

Cél, hogy nálunk is kiemelten segítse a fiatalok integrálását a felnőtt csapatba, hiszen kinevezése is annak szellemében történt, hogy klubunknál nem áll meg a képzés az első csapatba való belépéssel. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-07-09 16:00 Komárom Molaji Sporttelep

KOMÁROM VSE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman