HÍREK

Hárman a forduló válogatottjában, Feczkó az edző

2018-08-28

Hárman a forduló válogatottjában, Feczkó az edző

Négy MTK-s is érintett a csakfoci.hu futballhonlap által összeállított forduló válogatottjában.

Artem Kicsak, Pintér Ádám és Schäfer András is bekerült a csapatba a csakfoci.hu-nál, míg a hatodik kör edzője Feczkó Tamás lett. 

Íme, a mieink rövid jellemzése:

Artem Kicsak (MTK)

Végig magabiztosan állt a kapuban. Az első félidőben megfogta Priskin 11-esét, majd nem sokkal később Tamás közeli fejesét hárította bravúrral. Jó vétel volt az ukrán, akit harminc kapus közül választottak ki a kék-fehérek. A csapat edzője szerint Kicsak egyre jobban teljesít lábbal is, ami nála fontos szempont, így egyre inkább erőssége lehet a kék-fehéreknek.

Pintér Ádám (MTK)

Jól irányította a védelmet, több fejpárbajt is megnyert. Emellett maradt energiája arra is, hogy a támadásokat hatékonyan segítse, ráadásul övé volt a meccs egyik legszebb jelenete, amikoris nehéz helyzetben sarokkal tisztázott.

Schäfer András (MTK)

A mérkőzés előtt elmondta, hogy presztízsmérkőzés lesz számára a Haladás elleni találkozó, mivel Szombathelyről származik. Idei első NB I-es meccsén, amelyen kezdő volt, máris gólt szerzett, pedig nem is az eredeti posztján játszott a 19 éves játékos.

A forduló edzője: Feczkó Tamás (MTK)

Megszakították a Haladás nagy sorozatát, korábban a Ferencvárosnak vagy a Videotonnak sem sikerült győznie a hazaiak új stadionjában, az MTK-nak igen. Ráadásul a szakember meccs utáni nyilatkozata is utalt arra, hogy a kék-fehérek győzni mentek Szombathelyre, hiszen ők szerették volna megszerezni a remek sorozatot. Az MTK úgy is futballozott, hogy ezt elérje, hiszen az első perctől kezdve irányított, már korábban is lezárhatta volna a meccset. Feczkó Tamás ráadásul jó húzásai is akadtak, hiszen a kezdőcsapatba állította Schäfert, aki vezetést szerzett, majd a hajrában beküldte Gera Dánielt, aki szintén eredményes volt.

[image]A Nemzeti Sport - ahol Artem Kicsak 8-as osztályzatot kapott - egy mérkőzés halasztása miatt még nem hirdette ki a forduló csapatát.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman