HÍREK

Győzelem a Cigánd ellen (GALÉRIA)

2016-10-07

Győzelem a Cigánd ellen (GALÉRIA)

3-0-ra nyert az MTK Budapest a Merkantil Bank Ligában szereplő csapat ellen.

MTK Budapest – Cigánd SE 3-0 (1-0)

Lantos Mihály Sporttelep

MTK Budapest: Groppioni (Demjén 72.) - Poór, Vass (Baki 64.), Vukmir (Varga 64.), Vadnai (Grgics, félidőben) – Borbély (Katona 64.), Vogyicska (Ramos, félidőben), Okuka – Kanta (Szatmári 64.), Korozmán (Nikacs 64.), Torghelle (Takács 72.)

Vezetőedző: Teodoru Vaszilisz

Cigánd SE: Vereckei - Molnár, Simon, Oltean, Szilágyi - Nagy, Kasza, Baksa, Varga - Katona – Oláh

Vezetőedző: Fogarasi Zoltán

Az MTK Budapest kezdte jobban a mérkőzést és a 4. percben már meg is szerezték a vezetést, amikor Korozmán lőtte ki a bal alsót, Okuka beadásából. A hazaiak ezután sem lassítottak: előbb Vadnai, majd Borbély hagyott ki nagy helyzetet.

Az első vendéglehetőségre a 30. percig kellett várni, de a védelem könnyen tisztázta a bal oldali beadást, majd az ezt követő kontratámadás után Korozmán került helyzetbe, de túl sokat várt, így szerelni tudták a tizenhatoson belül. Pár perccel később ismét baloldali beadásból veszélyeztetett a Cigánd, de Oláh ollózását könnyen védte Groppioni.

Az első játékrész hajrájában továbbra is domináltak a kék-fehérek, de igazán nagy gólszerzési lehetőséget nem sikerült kialakítani, így egygólos hazai előnnyel fordultak a csapatok.

A második félidőt az elsőhöz hasonlóan – Korozmán góllal – kezdték a hazaiak: Torghelle tette Ramos elé a labdát, a lövése Korozmán elé pattant, aki nyolc méterről nem hibázott. Röviddel később Torghelle Kanta szöglete után lőtte telibe a kapufát, majd egy újabb Kanta beadás után hibázott nagy lehetőséget.

A meccs hajrájára Teodoru Vaszilisz az összes cseréjének lehetőséget adott, köztük Vargának, aki a 83. percben gyönyörű lövéssel tornáztatta meg a vendégek kapusát. A 87. percben végül sikerült az MTK-nak növelni az előnyt, amikor Szatmári passzolt az alsó sarokba Nikacs átadásából, ezzel beállítva a 3-0-ás végeredményt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-19 17:30 DVTK STADION

DVTK

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman