HÍREK

Gól nélküli döntetlen Győrben (VIDEÓ)

2016-03-06

Gól nélküli döntetlen Győrben (VIDEÓ)

Kellett volna a három pont, de egy lett belőle.

ETO FC Győr – MTK Budapest II. 0-0
NB III., Nyugati csoport, 21. forduló

Győri ETO stadion, 700 néző

Vezette: Gaál Ákos, asszisztensek: Aradi József és Király Zsolt.

ETO FC Győr: Horváth – Németh M., Nagy, Csató, Köles – Tomás, Pongrácz – Illés, Szabó B., Szabó Zs. – Szabó L.. Kispad: Deli – Borkai, Imrik, Weitner, Németh L., Vankó, Mayer. Szakmai igazgató: Preszeller Tamás.

Csere: Szabó Zs. helyett Mayer és Pongrácz helyett Weitner (mindkettő a 64. perc), Németh M. helyett Németh L. (69. perc).

Sárga lap: Tomás (19. perc), Csató (60. perc), Köles (92. perc).

MTK Budapest II.: Fadgyas – Sági, Talabér, Széles, Deutsch – Pintér, Hajdú – Szatmári, Hujber, Takács – Nikacs. Kispad: Erdei – Nagy M., Katina, Tóth M., Magyar,  Schrammel, Bayer. Vezetőedző: Pölöskei Gábor.

Csere: Szatmári helyett Schrammel (75. perc), Nikacs helyett Katona (78. perc), Takács helyett Bayer (92. perc).

Sárga lap: Pintér (49. perc), Hujber (79. perc).

A győriek jól kezdték a tavaszt. Az első idei fordulóban Csornán nyertek, majd Tatabányán diadalmaskodtak, az elmúlt hétvégén – a 20. fordulóban – pedig fölényes, négygólos győzelmet arattak Csepelen. A mieink az Érd elleni döntetlennel nyitottak, majd bravúrgyőzelem következett a III. kerületben, a múlt hétvégén pedig döntetlenre végeztek a sárváriakkal szemben. Az ősszel lejátszott találkozón gól nélküli első játékrészt követően, 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés, a mieink találatát Hujber Tamás szerezte. Vasárnap délután sem várt könnyű találkozó Pölöskei Gábor fiaira.

Az első félidőben főleg mezőnyjáték folyt, a kapuk keveset forogtak veszélyben. Néhány lövés volt mindössze, de ezek vagy nem találták el a kaput, vagy el sem jutottak odáig. Takács kerülhetett volna helyzetbe, szép beívelés után azonban hosszan vette át a labdát, a kapus felszedte, odalett a lehetőség. A félidő végén, a 44. percben még Hujber szerezhetett volna gólt, de a kapufát találta el.

Többet támadott ellenfelünk az első játékrészben, fölényük meddőnek bizonyult. Helyzetek inkább a kék-fehérek előtt adódtak, azonban az első játékrészben nem esett gól.

A második félidő játéka hasonlított az elsőhöz. A játékrész közepén erősen megnyomták a győriek a találkozót, de jól jöttünk ki a nehéz helyzetekből, több veszélyes kontratámadást is vezettünk. Deutsch Bence szabadrúgását Horváth a kapufa segítségével hárította. Nyomtak a győriek is, de igazán komoly veszélyt nem alakítottak ki Fadgyas kapuja előtt, így reális eredmény született.

A mérkőzés végén szakvezetőnk értékelte a látottakat:

Pölöskei Gábor (MTK Budapest II.): – Igazságos döntetlen született. Mindkét csapat szervezetten futballozott, éppen ezért kevés helyzet alakult ki a találkozón. Kis szerencsével nyerhettünk volna, mert Hujber és Deutsch is a kapufát találta el. Az ellenfélnek igazán nagy helyzete nem volt, jól védekeztünk, és mindenki harcosan futballozott. Az egyik legerősebb csapat otthonában, hétszáz néző előtt, döntetlent értünk el. Sikerként könyvelem el az eredményt – zárta gondolatait vezetőedzőnk.

Csapatunk, a következő, huszonkettedik fordulóban, jövő vasárnap 14:30 órakor a Videoton II. gárdáját fogadja.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman