HÍREK

Gera: „Ez az akció minden meccsen gól lett volna”

2019-01-22

Gera: „Ez az akció minden meccsen gól lett volna”

Gera Dániel ősszel hosszabb sérülés után tért vissza, és szélsőnk végül három góllal és egy gólpasszal zárt.

Esetedben talán kezdhetjük a Trabzonspor elleni góloddal, ilyen támadásból alighanem sokat szeretnének látni szurkolóink tavasszal a csapattól.
- Igen, azt hiszem, az az akció minden meccsen gól lett volna, olyan szépen sikerült felépíteni az egész támadást, hogy szinte nem is lehetett más a vége, csak gól. Remélem, hogy a bajnoki szezonban is lesz még pár ehhez hasonló. Az egész csapat együtt volt, a védekezés is jól ment, ez volt az elsődleges szempont a felkészülésnek abban a fázisában. Erre egyébként is komoly hangsúlyt szentelünk most, fontos, hogy a védekezést csapatszinten jól elsajátítsuk, ahogy a labdaszerzés után a villámgyors kontrák vezetését is. Ha ezeken a területeken is tudunk fejlődni, akkor tavasszal még sikeresebbek lehetünk.

[image]

Milyennek ítéled meg a felkészülés eddig eltelt részét?
- Nekem korábban sok sérülésem volt az ilyen táborok előtt. Talán két év után ez az első teljes alapozásom, aminek természetesen nagyon örülök. Viszont az a kemény munka, amit itt elvégzünk, külön jó, hiszen itt vesszük fel azt az alapot, ami az egész bajnokságra elkísér majd minket. A körülményekről a legjobbakat mondhatom: az edzőpályák, a wellness, az erőnléti helyiségek mind kiválóak voltak, és az ellenfelek erősségével sem volt gond.

A sérülésed után az ősz nagy részében már folyamatosan tudtál játszani. Ezt is figyelembe véve a tavasz mennyire hozhat számodra egy újabb lépcsőfokot?
- Nagyon bízom benne, hogy az lesz. Örülök, hogy ezt az őszt sérülések nélkül végig tudtam játszani, mert kell némi idő, amíg az ember újra formába tud lendülni. Bízom benne, hogy tavasszal is meccsről meccsre tudok játszani, és akkor még eredményesebb félszezon is kijöhet ebből.

Íme, a legfrissebb fotók a törökországi edzőtáborból Instagram-oldalunkon:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galéria. #edzotabor #mtkbudapest

mtklabdarugas (@mtklabdarugas) által megosztott bejegyzés, Jan 22., 2019, időpont: 1:21 (PST időzóna szerint)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman