HÍREK

Jó játékkal fordítottunk az utolsó felkészülési meccsen

2020-01-26

Jó játékkal fordítottunk az utolsó felkészülési meccsen

Csapatunk egy büntető után hátrányba került, de szép gólokat szerezve fordítottunk az utolsó felkészülési találkozón, Kispesten a Szeged-Csanád ellen.

Aktívan kezdtük a Szeged-Csanád elleni felkészülési mérkőzést: a 6. percben bal oldalról jött egy beadás, Prosser fejelt kapura, ám hiába reklamált szélsőnk, a partjelző döntése szerint a labda nem haladt át a gólvonalon.

A folytatásban is mi birtokoltuk többet a labdát, de egy kontra és egy erős ítélet után vezetést szerzett ellenfelünk: Kóródi esett el Pintér mellett, a finoman szólva is véleményes 11-est Germán higgadtan értékesítette (0-1).

Nem sokkal később Schön egyenlíthetett volna, ám 14 méteres, lapos lövése a kapufáról kifelé pattant. Bíró lövésénél is csak centik hiányoztak a 24. percben, kísérlete keresztbe szállt a kapu előtt.

A 38. percben aztán jött a megérdemelt egyenlítés: Prosser egy szöglet után visszakapott labdát a szélről rendkívül látványosan helyezett a hosszú felső sarokba (1-1), így döntetlennel fordultak a csapatok.

A folytatásban is mi játszottunk fölényben, több lehetőséget kialakítottunk, de a vezető találatig a 66. percig kellett várni: Schön sarkazott a tizenhatoson érkező Prosser elé, aki a bal alsó sarokba helyezett (2-1).

Bő negyedóra múlva kialakult a végeredmény: Vass jobb oldali bepasszába Katona csak belekapott, a labdát pedig Fülöp helyezte a bal alsó sarokba 7 méterről. A vége előtt még Katonának volt egy veszélyes, 18 méteres lövése. 

A bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzést így magabiztosan, jó játékkal nyertük meg osztálybeli ellenfelünkkel szemben.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése itt érhető el, ahol megnézhetők videón a gólok és a helyzetek is.

MTK Budapest - Szeged-Csanád 3-1 (1-1) G.: Prosser 38., 66., Fülöp 81., ill. Germán 14.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman