HÍREK

Fontos szurkolói információk a DVTK elleni mérkőzésre

2024-10-15

Fontos szurkolói információk a DVTK elleni mérkőzésre

A Miskolci Rendőrkapitányság közleményben jelezte a legfontosabb tudnivalókat.

Mint ismert, szombaton 17:30-kor Diósgyőrben folytatjuk a bajnokságot. A mérkőzésre online az alábbi linken lehet belépőt vásárolni.

A Miskolci Rendőrkapitányság közleményben foglalta össze a legfontosabb tudnivalókat a vendégszurkolók részére, ezt változtatás nélkül közöljük.

Tájékoztató vendégszurkolók részére

Mérkőzés: DVTK – MTK

Időpont: 2024. október 19. szombat 17.30 óra

Helyszín: Miskolc, Andrássy út 61. DVTK Stadion

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig.  

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására.

A stadion kapuit szombaton 16.30 órától nyitják meg a szurkolók számára.

A közúton érkező MTK szurkolók figyelmébe:

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre történő érkezésének megkönnyítése érdekében az M30-as autópálya Miskolc-Centrum lehajtóját követően a Skoda autószalon előtti útszakaszon a rendőrség gyűjtőpontot állít fel, ahonnan a szurkolókat a DVTK Stadion vendégparkolójába kísérik.


Azon szurkolók, akik rendőri felvezetés keretében kívánnak eljutni a stadionig, kérjük, hogy a mérkőzés napján 16.00 óra és 16.30 óra között gyülekezzenek a rendőrség által felállított gyülekezési ponton. Rendőri felvezetéssel a konvoj legkésőbb 16.35 órakor indul, hogy a drukkerek a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni a szektorukba.


Azon vendégszurkolók, akik nem kívánják igénybe venni a rendőri felvezetést, kérjük egyénileg az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: M30-as autópálya Miskolc-Centrum lehajtó – Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – Vendég utca – DVTK Stadion.


                                                                                                   Miskolci Rendőrkapitányság

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-19 17:30 DVTK STADION

DVTK

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman