HÍREK

Fontos információk a hétvégi bajnoki labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatban

2017-02-14

Fontos információk a hétvégi bajnoki labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatban

Személyes jegyvásárlás esetén nincs szükség szurkolói kártyára, de névre szóló jegyet mindenkinek ki kell állítani!

Az MTK Budapest – Budapest Honvéd találkozóra, a 2017. február 18-án, szombaton 15:30 órakor kezdődő labdarúgó-mérkőzésre – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. (1087 Budapest Salgótarjáni út 12-14.)
Jegyvásárlás csak személyi igazolvány bemutatásával történhet. Külföldi állampolgárok esetében (EU) személyi igazolvány, vagy útlevél (EU-n kívüli állampolgár esetében útlevél) felmutatása szükséges. Akinek Szurkolói kártyája van, azt is bemutathatja, ezzel az ügyintézés gyorsul.
Felhívjuk azok figyelmét, akik kedvezményes jegyet vásárolnak, hogy a rendezők szigorúan ellenőrzik a jogosultságot, tehát személyi-, diák- és/vagy nyugdíjas igazolványt mindenki hozzon magával!
12 éves kor alatt a belépés ingyenes, de a gyemrkenek is névre szóló jegyet ki kell állítani és a jogosultságot a helyszínen igazolni kell. (Online nem értékesítjük.)
Az Új Hidegkuti Nándor Stadion pénztáraiban és a jegyirodákban történő személyes vásárláshoz klubkártya/szurkolói kártya nem szükséges, de az online vásárlás esetében igen. Személyes vásárláskor a személyazonosság igazolása kötelező.

A helyszínen a pénztárak a mérkőzés napján 11:30 órakor, a kapuk 13:30 órakor nyitnak.

Bérlettel való belépésre kizárólag a plasztik alapú kártya jogosít, így kérjük azokat, akik papír alapú bérlettel rendelkeznek (pl. online vásárolták és otthon nyomtatták ki), a pénztárnál cseréljék át kártyára!
Kérjük a drukkereket, hogy jóval a mérkőzés megkezdése előtt érkezzenek meg a stadionhoz, mert a jegy kiállítása és a beléptetés időt vesz igénybe, és a szervezők szeretnék, ha mindenki bejutna a létesítménybe, a kezdést jelző sípszóig! 

A Budapest Honvéd szurkolói számára, elővételes  jegyértékesítés  a Bozsik Stadion 1-es pénztárában az alábbi nyitva tartás szerint:

2016.02.16. csütörtök 17:00-19:00 óráig

2017.02.17. péntek 16:00-19:00 óráig

2017.02.18. szombat 11:00-14:00 óráig.

Jegyárak ITT.
[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-14 15:00 HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI VÁROSI STADION

HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman