HÍREK

Félévértékelő Hrepka Ádámmal

2018-01-08

Félévértékelő Hrepka Ádámmal

Első helyen várja csapatunk a Merkantil Bank Liga 2017/18-as idényének tavaszi folytatását. A sikeres őszi szezon letéteményeseit félévértékelő beszélgetésre hívtuk, hogy ugyanazon kérdésekre válaszolva tekintsenek vissza az elmúlt időszak történéseire. Ezúttal a csapat egyik gólfelelősével, Hrepka Ádámmal beszélgettünk.

– Új csapat állt össze, új edzői gárda érkezett nyáron. Milyen most ehhez a közösséghez tartozni?

Rendkívül jó társaság állt össze. Nem hittem, hogy valaha megint így lesz, de a tíz évvel ezelőtti bajnokcsapat öltözői hangulatát érzem újra, amelyik szerintem kivételesen jó brigád volt. Nagyon jól egymásra talált most a csapat az edzői stábbal.

– Hogy láttad az őszi szerepléseteket? Többet vártál magatoktól, esetleg túlszárnyalta a gárda az előzetes várakozásaidat?

– Az igazság az, hogy körülbelül ezt vártam. Őszintén megvallva én a – nem túl sok – három vereségünkkel sem kalkuláltam, és nagyon bízom benne, hogy tavasszal még ennél kevesebbszer kell szomorúan lejönnünk a pályáról.

– Mennyire vagy elégedett a saját teljesítményeddel?

– Úgy érzem, hogy amikor pályán voltam, hozzá tudtam tenni a dolgokhoz, de azért fogok dolgozni, hogy tavasszal több lehetőséghez jussak majd.

– Szerinted melyik volt az „ősz meccse”, vagy mi volt az „ősz pillanata”?

– Nekem az ősz meccse Sopronban volt, mert nagyon meggyőzően játszottunk és nem túl gyakran ollózom gólt…

– A tabellán elfoglalt pozíciónk már nem lehet jobb, de esetleg van valami, amiben javulnunk kell a tavaszi szezonra?

– Javulni kell mindig mindenben! Ez nem lehetőség, hanem alapvető kötelessége a csapatnak, hiszen egyértelműen a jövő évi NB I-re készülünk mindannyian.

– Talpon van még a csapat a Magyar Kupában, a bajnokságban pedig a nagy előny ellenére sem dőlhettek hátra Feczkó mestert ismerve. A két sorozatban milyen eredményt vársz, mivel lennél tökéletesen elégedett a nyári záráskor?

– Tökéletesen akkor lennék elégedett, ha megnyernénk mindkét sorozatot!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman