HÍREK

FC Botosani - MTK Budapest 1-1 (1-1) (VIDEÓ)

2015-02-12

FC Botosani - MTK Budapest 1-1 (1-1) (VIDEÓ)

Jól felkészült, hajtós, sok cserével dolgozó csapat ellen ért el döntetlent az MTK Budapest. Már a második percben vezetett az ellenfél, de három perc múlva Hrepka egyenlített, majd szervezett védkezéssel tartani tudták a döntetlent. A végén benne volt a győzelem is, de ezeken az előkészületi meccseken nem az nem lényeges.

A mérkőzés élő közvetítése.

Nyilatkozatok:

Garami József, szakmai igazgató:– Rendkívül erős ellenféllel hozott minket össze a sors. Sok képzett játékosuk van, végig is hajtották a mérkőzést. Örülök, hogy a bírtuk a nyomásukat, sőt sok támadást vezettünk mi is. Többet birtokolták a labdát, de nekünk is annyi helyzetünk volt, mint nekik. Minden játékosom kihajtotta magát, és ez jó hír. A gólunk gyönyörű kontrából született, és a végén Hrepka okosan fejezte be a támadást. A gyors egyenlítés persze jót tett, de a második félidőben megnyomtak bennünket, ráadásul friss játékosokat küldtek pályára, de jól bírtuk.

Kanta József: – Jó kis mérkőzést játszottunk. Komoly iram volt, igazán jó csapat ellen sikerült összehozni a döntetlent. Mi ugyan kicsit tartalékosan álltunk fel a sok sérült miatt, de ahhoz képest jól megálltuk a helyünket. Helyenként látványosan játszottunk, a védekezésünk masszív volt. A helyzetek száma egálos volt. Én is gólt szerezhettem volna, mert volt olyan helyzetem, amikorva kapus kint volt. Letámadtam, egyből visszafejelték a labdát, de elsőre lesnek érzékeltem, aztán kinéztem oldalra és láttam, hogy az egyik védő mélyen belóg. Felnéztem, de úgy éreztem, hogy a kapus annyira közel van hozzám, hogy az emelés elakadna benne. Nem hoztam jó döntést, de nincs katasztrófa.

Dragan Vukmir: – A gól előtt ki akartam rúgni a labdát, hogy bedobás legyen, de valahogy megcsúszott, és így nem számítottam ki jól, hogy miként pattan. Elvitték mellettem, ebből lett a vezetésük. Később átemelték a labdát Frédin (Frederico Groppioni), és úgy tűnt, hogy újabb gólt kapunk, de elindultam, tiszta erőből futottam, és sikerült kivágnom a gólvonal előtt. Biztos voltam benne, hogy elérem. A sors néha ad, néha visz...

Hajdú Ádám: – A gólunk előtt láttam, hogy Norbi készen áll arra, hogy lyukra fusson, ezért betettem neki két védő közé. El voltam keseredve, mert meg voltam győződve, hogy lesen van. Aztán nem hallottam sípszót, örülök, hogy a vége gól lett. 

Vass Ádám: Egyre jobban vagyok. Egyenes vonalú futásokat végeztem ma, és nem volt vele semmi gondom. Nincsenek fájdalmaim, de nyilván nem lehet túlterhelmi a bokát. Remélem, hogy hamarosan visszatérhetek.

Sergio Fernadez Tamayo: Pici húzódásom van, szerintem nem komoly. Ma már dolgoztam, nem éreztem fájdalmat. Lehet, hogy szombaton, a Harkov ellen már tudok játszani.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-14 15:00 HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI VÁROSI STADION

HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman