HÍREK

"Erős személyiség, igazi előkészítő" - bal oldali védő a második igazolás

2020-06-12

"Erős személyiség, igazi előkészítő" - bal oldali védő a második igazolás

Klubunk megállapodott Sebastián Herrerával, így a ballábas játékos az MTK Budapest újabb igazolása.

A 25 éves kolumbiai balhátvéd a négyszeres észak-macedón bajnok és kupagyőztes Rabotnicskitől érkezik. Klubjával az elmúlt években gyakorlatilag folyamatosan indulhatott az Európa Ligában, nyolc nemzetközi mérkőzésen két gólpasszt adott. Az egyik legjobb előkészítőnek számított klubcsapatában, hiszen 108 bajnokin 16 gólpassza van, emellett 7 gólt is szerzett. A legutóbbi szezonban 19 mérkőzésen öt találatot készített elő. 
- Modern felfogású balhátvéd: gyors, agresszív, remek a rúgótechnikája, részt vesz a támadásokban, így nem véletlen, hogy sok gól előkészítésében vett részt az elmúlt években - mondta a 178 cm magas Herrera leigazolását követően Polyák Balázs sportigazgató. - Erős személyiség, szembetűnő volt, hogy igazi közönségkedvencnek számított eddigi klubjánál, aki ráadásul fiatal külföldiként kiérdemelte azt is, hogy gyakran ő viselhesse a csapatkapitányi karszalagot. 

A macedón sajtóban egyébként a napokban jelent meg hír arról, hogy elképzelhető a labdarúgó honosítása annak érdekében, hogy a válogatottnál is számoljanak vele. Herrera elmondta, nyitott erre a lehetőségre, mindez arra ösztönzi, hogy a folytatásban még keményebben dolgozzon. 

Herrera a nyári felkészülés kezdetén csatlakozik majd a keretünkhöz, így akkor mutatkozik majd be szurkolóinknak is.

Íme, az egyik - talán a legemlékezetesebb - Herrera-gól a hétből:


 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman