HÍREK

Elhoztuk Pécsről a három pontot

2024-08-28

Elhoztuk Pécsről a három pontot

Megérdemelt győzelmet arattunk a PTE-PEAC otthonában.

NB III Dél-Nyugati csoport, 5. forduló

PTE-PEAC–MTK Budapest II. 0-2 (0-2)

Vezette: Ifj. Hartung Vilmos (Vargha, Mózsa)

Gólszerző: Kenesei (13.), Herczeg (39.)

Sárga lap: Than (72.), Győri (82.), illetve Asante (43.), Földi (72.), Kákonyi (78.)

PTE-PEAC: Győri – Than, Encz, Major (Egri, 91.), Gelencsér Bálint (Kiss, 46.), Kaszás (Czimmerman, 83.), Nagy (Schuszter, 66.), Leidl, Varga (Győri, 91.), Gelencsér Gergő, Lengyel

Vezetőedző: Egri Krisztián

MTK Budapest II.: Csenterics – Béres, Szőke, Stumpf – Anokye, Bene, Antal (Kákonyi, 72.), Asante (Ebot, 62.) – Herczeg (Földi, 62.), Kenesei (Csucsánszky, 82.), Bakó (Vas, 72.)

Vezetőedző: Kanta József

NB III-as labdarúgócsapatunk a bajnokság 5. fordulójában a PTE-PEAC együtteséhez látogatott. Sokáig nem kellett várni az első gólunkra, hiszen a 13. percben Kenesei értékesítette Bakó remek átadását (0-1).

A 40. percben sikerült megduplázni az előnyt: újra Bakó volt az előkészítő, ezúttal Herczeget ugratta ki nagyszerűen, aki higgadtan lőtt a kapuba, így a félidőben már kétgólos volt az előnyünk.

Ugyan a vezetésünk megérdemelt volt, és a Pécs csak a hibáinkat kihasználva, ritkán jutott el lehetőségig, a második játékrész kevés helyzetet hozott. A hajrában növelhettük volna az előnyünket, ez nem sikerült, de a magabiztos győzelem nem forgott veszélyben, így elhoztuk a pontokat Pécsről.

Kanta József: – Megérdemelten nyertünk, jobban játszottunk az ellenfelünknél, és látszott, sok tehetséges labdarúgónk van. Pici hiányérzetem van amiatt, hogy nem nyertünk nagyobb különbséggel, de nem szeretnék telhetetlen lenni. Volt néhány olyan periódus, amikor több hibát követtünk el, ami pécsi helyzetekhez vezetett. Ezzel együtt megdolgoztunk a győzelemért, amire nagy szükség volt, hiszen jót tehet az önbizalmunknak a soron következő három nehezebb mérkőzés előtt.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-20 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman