HÍREK

Elhoztuk a pontokat Dunaföldvárról

2024-10-20

Elhoztuk a pontokat Dunaföldvárról

Kenesei hajrában szerzett góljával sikerült győznünk.

NB III Dél-Nyugati csoport, 12. forduló

FC Dunaföldvár–MTK Budapest II. 0-1 (0-0)

Vezette: Sipos Katalin (Pavlovics, Szabó)

Gólszerző: Kenesei (89.)

Sárga lap: Balog (54.), illetve Antal (40.)

Piros lap: Keresztes (82.), Zoboki Levente (84.)

FC Dunaföldvár: Nideczki – Zoboki Levente, Büki (Zoboki Álmos, 24.), Rónaszéki, Balog, Csoma-László, Komenda, Süle, Klin, Keresztes, Szita

MTK Budapest: Szolár – Bene, Stumpf, Bobál, Asante (Kákonyi, 71.) – Antal, Horváth Artúr (Farkas, 90.) – Csucsánszky (Molnár Péter, 67.), Herczeg (Jádi, 90.), Bakó – Kenesei

Vezetőedző: Kanta József

NB III-as labdarúgócsapatunk vasárnap a bajnokság 12. fordulójában az FC Dunaföldvár otthonába látogatott. A rendkívül harcos mérkőzés kevés helyzetet hozott, és ugyan többet birtokoltuk a labdát, nem tudtuk feltörni a jól záró Dunaföldvár védekezését.

A hazaiak egy-két kontrából tudtak veszélyeztetni, de igazán nagy lehetőség az ő oldalukon sem adódott, míg a mieink támadásbefejezése rendre pontatlanra sikerült.

A második félidőben sem sokat változott a játék képe, igyekeztünk türelmesen futballozni, és megszerezni a vezető találatot, de az igazi átütő erő hiányzott. A 82. percben a hazaiaknál Keresztes, majd a 84. percben Zoboki Levente is piros lapot kapott, így tudtuk növelni a nyomást, aminek a 89. percben meg is lett az eredménye: Bobál fejelte vissza Kenesei irányába a labdát egy szöglet után, fiatal támadónk pedig a kapuba tudta kotorni a játékszert, ami három pontot ért.

Kanta József: – A három megszerzett pontnak örülhetünk csak, mert összességében nem nyújtottunk túl jó teljesítményt. Küzdelmes mérkőzés volt, az ellenfelünk nagyon jól zárta a területeket, mi pedig nem találtuk ennek az ellenszerét. Nem vagyok elégedett, többet vártam, mert ennél sokkal jobban tudunk játszani, hiába volt rossz a pálya talaja. Látszik, hogy az idegenbeli, picit rosszabb minőségű pályákon szenvedünk, nem tudjuk azt az arcunkat nyújtani, mint otthon. Ebben javulnunk kell, nem jött ki a két csapat közti tudásbéli különbség. A csapatot dicséri, hogy utolsó pillanatokban sikerült megszerezni az értékes pontokat.  

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-26 20:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

ÚJPEST FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman