HÍREK

Egy pontot szereztünk a Szekszárd otthonában

2024-09-29

Egy pontot szereztünk a Szekszárd otthonában

Sajnos két játékosunk is megsérült az idegenbeli összecsapáson.

NB III Dél-Nyugati csoport, 9. forduló

Szekszárdi UFC–MTK Budapest 1-1 (1-0)

Vezette: dr. Dédesi Mátyás (Kondákor, Pavlovics)

Gólszerző: Füredi (18.), illetve Kenesei (85.)

Sárga lap: Ignácz (66., Péter (77.), Gellér (81.), illetve Szőke, Stumpf (61.)

Szekszárdi UFC: Pomozi – Füredi, Péter, Fekete, Bartha (Lékó, 80.), Arena (Sütő, 87.), Gellér, Tóth (Kiszely, 63.), Ignácz (Csapó, 80.), Major (Péter, 63.), Tokody

Vezetőedző: Mészáros István

MTK Budapest II.: Csenterics – Béres, Farkas, Stumpf – Anokye, Bene, Szőke (Antal, 73.), Asante – Herczeg, (Ebot, 62., helyette Vas, 73., helyette Kákonyi, 94.) Kenesei, Bakó

Vezetőedző: Kanta József

NB III-as csapatunk a bajnokság 9. fordulójában a Szekszárdi UFC együtteséhez látogatott. A találkozó nem kezdődött jól a mi szempontunkból, hiszen a 18. percben egy pontrúgást követően a hazaiak megszerezték a vezetést.

Az első játékrész nem sok lehetőséget hozott, küzdöttünk azzal, hogy feltörjük a Szekszárd védelmét, de ritkán jutottunk el nagy helyzetekig, igaz, a pálya talaja sem igazán tette lehetővé a látványos, gördülékeny futballt.

A második játékrészre feljavultunk, többször eljutottunk a hazaiak kapujáig, és foggal-körömmel harcoltunk az egyenlítésért, aminek a 85. percben meg is lett az eredménye. Kenesei kapott remek indítást, majd megelőzte a kapust és a védőt is, és a kapuba juttatta a labdát, ezzel beállítva az 1-1-es végeredményt.

Kanta József: – Összességében megküzdöttünk ezért az egy pontért. Nem volt túl látványos mérkőzés, és az első félidőben nem is játszottunk jól, nem igazán tudtunk sok helyzetet kialakítani. A szünet után feljavult a játékunk, és úgy gondolom, a meccs végén rászolgáltunk a pontra. A hajrában még a győzelemre is megvolt az esélyünk, de nem sikerült újra betalálni. Sajnos a második félidőben Ebot és Vas is súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, ami érzékeny veszteség.  

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-19 17:30 DVTK STADION

DVTK

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman