HÍREK

Csicsek és Schäfer értékelt

2017-03-28

Csicsek és Schäfer értékelt

A második csapat két gólszerzőjével beszélgettünk a BKV Előre elleni mérkőzés után.

Pölöskei Gábor csapatában kezdőként kapott helyet Csicsek Levente. A 21 éves támadó a szezonban hat alkalommal kezdett, tizenkét mérkőzésen csereként lépett pályára, eddig kilenc gólt szerzett. Legutóbbit a 24. fordulóban, amikor a BKV Előre kapuját vette be. Amikor betalált, a csapat nem kapott még ki. Az ESMTK, az Újpest II., a Nyírbátor, a Tállya, a DVSC-DEAC II. csapatai ellen három, a Putnok és a BKV Előre ellen egy pontot hozott a csapat, amikor Levente gólt szerzett. A mérkőzést követően kértük, hogy értékelje a találkozót: – Kezünkben volt a meccs, mi irányítottunk végig, balszerencsés gólokat kaptunk. Mindenki nevében mondhatom, hogy ezt meg kellett volna nyernünk simán, kapott gól nélkül. Saját magunk dolgát nehezítettük meg, butaságokat csináltunk.

Csicsek gólja volt az első találat a mérkőzésen, és külön érdekesség, hogy ez volt az első gólja a második csapatnak az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A találatról és a stadionról és kérdeztük őt: – Nagyon gyorsan történtek az események, nem is emlékszem tisztán a gólra, csak arra gondoltam, hogy bárhogyan is, de rúgjam be a labdát a kapuba. Egyik pillanatban visszafele mozgok, a másikban valakitől elém került a labda, szerencsére gyorsan tudtam reagálni rá. A stadion elképesztő, a pálya parádés, a hangulat is jó volt, remek otthona van a csapatnak, öröm volt itt játszani.

Sajnos a sérülések nem kerülik el a támadót, legutóbb két fordulóval korábban, az Újpest II. elleni mérkőzést kellett kihagynia, edzésen elszenvedett sérülés miatt: – Szerencsére két hete problémamentesen tudok edzeni, ma visszajátszók sem voltak, így lehetőséget kaptam a mérkőzésen, remélem meg tudom tartani a helyem a csapatban, ezen fogok dolgozni minden nap.

Csicsek megszerezte az első gólt az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, de ezen kívül még több „első” alkalom volt. Schäfer András először szerepelt a kék-fehérek második csapatában, és ezt a remek eseményt góllal, illetve gólpasszal koronázta meg. A debütáló játékostól is kértünk értékelést a találkozó után: – Megilletődve kezdtünk, de gyorsan meg tudtuk szerezni a vezetést, sajnos erre hamar válaszolt az ellenfél. Nem álltunk meg, és szereztem egy gólt, innentől irányítottuk a mérkőzést, egymás után dolgoztuk ki a helyzeteket, több gólt kellett volna rúgnunk. Rosszkor jött a szünet, megtörte a lendületet, leült a csapat, ennek meg is lett a böjtje, hiszen kaptunk egy gólt a félidő elején. Magunkat okolhatjuk, tudtuk, hogy a pontrúgásokban veszélyesek, de ezeket nem vettük elég komolyan. Kevin szerencsés gólja után ők is találtak még egyet. Nyernünk kellett volna, de a hibáink miatt sajnos reális az eredmény.

Természetesen a góljáról és a különleges helyszínről is kérdeztük a 17 éves középpályást: – Balról a hosszúra érkezett átadásnál csak kisodródva tudtam átvenni, gondoltam megpróbálom erősen megrúgni, de magasra pattant a labda, és csak kicsit tudtam beleérni, de így lett jó a hosszú felsőbe. Nagyon jó volt ezen a pályán játszani, hibátlan minden, tudjuk azt játszani, amit az akadémián tanultunk. A körülmények is tökéletesek voltak, felejthetetlen élmény mindenkinek.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman