HÍREK

Cseke végleg a miénk: "Ideális játékos a közös munkához"

2020-01-21

Cseke végleg a miénk: "Ideális játékos a közös munkához"

Az MTK Budapest érvényesítve opciós jogát végleg megvásárolta Cseke Benjámin játékjogát. 

A középpályást augusztus végén vettük kölcsön a Paksi FC-től, és őszi teljesítményének hatására klubunk már most télen kivásárolta őt élő szerződéséből, Cseke pedig ezzel párhuzamosan új, hosszútávú megállapodást írt alá az MTK Budapesttel. 
- Pontosan azt kaptuk tőle az elmúlt hónapokban, amit vártunk. Teljesítményével meggyőzte a klubvezetést arról, hogy érdemes már most élni a kivásárlási opcióval - indokolta a klub lépését Polyák Balázs sportigazgató. - Amikor kölcsönvettük, fontos szempont volt, hogy fizikálisan is tudjuk erősíteni a csapatot: több adat is megjelent már arról, hogy csapatunk futóteljesítményben sokat lépett előre, ő pedig ennek az együttesnek az egyik legtöbbet futó játékosa. Emellett sok párharcot is nyer, rendkívül kevés szabálytalanság mellett, és az előre játékot is igyekszik segíteni. A szakmai stáb visszajelzései alapján ideális partner a közös munkához: amellett, hogy több poszton is bevethető, személyiségéből fakadóan maradéktalanul megoldja azt, amit kérnek tőle, hiszen nagyon fegyelmezett és csak a kapott feladatra koncentrál. 

A 25 éves belső középpályás ősszel 14 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a szakmai stábtól. Cseke jelentős élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik, hiszen eddig 68 találkozón játszott már az NB I-ben. A korábbi U21-es válogatott játékos a hazai első osztályban egyébként nálunk mutatkozott be, még 2014 őszén. 

Klubunktól ezt követően igazolta le őt az Újpest FC, amelyet közel négy szezonon át erősített, innen került Paksra, ahonnan most kivásároltuk.

Az NB I-ben, az NB II-ben és a Magyar Kupában eddig 13 gólig és 14 gólpasszig jutott.

A szerződés aláírását követően Cseke Benjámin hosszabban is nyilatkozott az eddig eltelt időszakról, a jövőbeli terveiről és a téli félkészülésről, az interjú hamarosan olvasható lesz honlapunkon.
 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman