HÍREK

Ciki nehéz meccsre számít

2016-10-26

Ciki nehéz meccsre számít

Az MTK Budapest vezetőedzője feltérképezte a balassagyarmatiakat, továbbjutásra számít.

– Milyen célkitűzésekkel vágtatok neki a Magyar Kupának? Mennyi jelentőséget tulajdonítotok neki az OTP Bank Liga mellett?

– Természetesen komolyan vesszük a kupát, ez nem is kérdés. Szeretnénk minél tovább jutni. Ennek megfelelően állunk ki és próbálunk teljesíteni a Balassagyarmat ellen is.

– Fel sem merült a tartalékolás, rotálás a szerdai meccs kapcsán?

– Nyilván jó lenne olyan játékosokat is bedobni, akik az NB I-ben nem, vagy csak kevesebb lehetőséget kaptak. Az állapotfelmérést követően állítom össze a csapatot, de szeretnék minél erősebb kerettel utazni.

– Mit lehet tudni a Balassagyarmatról?

– Alaposan fel tudtuk térképezni ellenfelünket. A csapat edzője Kis Károly, jól ismerem a munkásságát: akárhol is dolgozzon, mindig stabil, jó szellemiségű együttest épít, nagyon nehéz ellenfél.

– Milyen mérkőzésre számítasz szerdán? Mire készüljenek a szurkolók?

– Nem szabad, hogy megtévesszen minket a tény, hogy a BSE pillanatnyilag csak a megyei első osztályban szerepel. A keretük alapján jóval többre, minimum az NB III-ra hivatottak. Az eredménysoruk is ezt bizonyítja: tíz forduló után veretlenek, ötvenkét gólt rúgtak, és mindössze kettőt kaptak. Volt NB I-es játékosok is játszanak a Balassagyarmatban, így rendkívül nehéz meccsre számítok, de a továbbjutás kötelező. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman