HÍREK

Bravúros győzelem a Trabzonspor ellen (VIDEÓ)

2019-01-11

Bravúros győzelem a Trabzonspor ellen (VIDEÓ)

Nézd meg a törökországi edzőmeccs legfontosabb jeleneteit.

Második edzőmeccsét játszotta csapatunk Törökországban, és pénteken egy igazi helyi sztárcsapat, a Trabzonspor volt az ellenfél, amely jelenleg a második helyen áll a bajnokságban, míg korábban hatszor nyert bajnoki címet és nyolc alkalommal kupát.

A törököknél ott volt a kezdőcsapatban a két legnagyobb sztár, Yusuf Yazici és Abdülkadir Ömür is, mindkét játékost 10 millió eurónál magasabb összegre taksálják, így erős ellenféllel néztünk szembe.

Az első félidő első felében valamelyest a hazaiak voltak veszélyesebbek, de a mieink jól tartották magukat, amikor pedig kellett, akkor Horváth a helyén volt.

A félidő hajrájában azonban mi kerülhettünk volna előnybe: előbb Kulcsár előtt adódott lehetőség, de bravúrral védett a kapus, majd Vass Patrik átlövésénél mentett a hazaiak hálóőre, így 0-0-al zárult a félidő, amelynek során sokat cseréltek a szakmai stábok.

Fordulás után mi kezdtünk jobban, hiszen bő tíz perc elteltével kétgólos előnybe kerültünk: az 50. percben Schäfer szép kiugratása után Gera lőtt 13 méterről a hosszú sarokba.

Nem sokkal később pedig egy szépen felépített akció során Ikenne-King lőtte középre a labdát, Pereira menteni akart a támadók elől, de öngólt vétett.

Vezetésünk a folytatásban sem forgott veszélyben, Kicsaknak volt még egy szép védése.

Végig összeszedetten, koncentráltan futballozó csapatunk élt a lehetőségekkel, és remek, 2-0-ás győzelmet aratott a Trabzonspor ellen a szombati hazaindulás előtt.

1. félidő: Horváth – Katona, Baki, Balogh, Szelin – Bidzilya A. - Kulcsár, Vogyicska, Bognár, Vass P. – Torghelle

2. félidő: Kicsak – Ikenne-King, Baki, Gengeliczki, Deutsch – Kanta – Gera, Schäfer, Kapronczai/Zuigéber, Mihajlovics - Lencse

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman