HÍREK

Bidzilya Anton aláírt (GALÉRIA)

2017-12-05

Bidzilya Anton aláírt (GALÉRIA)

Aláírta első profi szerződését a 17 éves középpályás.

A héten Budapestre érkezett – Salkovics Gábor U19-es csapatának középpályása – Bidzilya Anton. A 17 éves, több poszton bevethető játékos az Új Hidegkuti Nándor Stadionban aláírhatta első profi szerződését. 

Anton az idényben 10 mérkőzésen lépett pályára, és gólt szerzett a DVSC-DLA, a Puskás Akadémia és az ETO FC Győr ellen is, sőt az utolsó őszi mérkőzésen az ő találata hozott három pontot a legidősebb akadémiai csapatnak. 

Anton szerőzédésről Polyák Balázs sportigazgató beszélt: – Anton a korosztályának egyik legtöbbre hivatott játékosa, biztos vagyok benne, hogy hamarosan a felnőtt csapatban is bemutatkozhat, és annak nagy értéke lesz.

Salkovics Gábor, az U19-es csapat vezetőedzője is elismerően beszélt játékosáról, és a vezetőség döntéséről: – A középpálya minden posztján használható játékos. Gólerős, dinamikus, kreatív futballista, akinek a játéka rendkívüli módon illik az MTK játékstílusához. Az elmúlt idényben is volt több jó teljesítménye, de az idei bajnokságban rendre kiemelkedőt nyújt. Jó iránynak tartom, hogy a klub megtartja az értékeit, és már az utánpótlásban is profi szerződést ad a sortolónak. Ez a többi játékos számára is inspiráló hatású kell legyen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman