HÍREK

Bese: Szeretnék szem előtt maradni (LAPSZEMLE)

2016-08-05

Bese: Szeretnék szem előtt maradni (LAPSZEMLE)

Az MTK Budapest jobbhátvédjével a Goal Magyarország beszélgetett.

A goal.com magyar kiadása hosszú interjút közölt az MTK Budapest Európa-bajnokságot is megjárt jobbhátvédjével, Bese Barnabással

– Egyáltalán nem számítottam rá, hogy bekerülök az utazó keretbe, de persze legbelül reménykedtem, hátha mégis – árulta el Barnabás. – Meglepetésként ért a hír, de nagyon boldog voltam.

A szerző megemlíti, hogy amikor Bese beválogatásának a hátteréről kérdezték Bernd Storckot, ő a fiatal védő gyorsaságát és sokoldalúságát emelte ki. Ez utóbbi nagyrészt Garami Józsefnek és László Csabának köszönhető, ők faragtak jobbhátvédet az eredetileg támadóként számításba vett fiatalból.

Két-három évvel ezelőtt Magyar Kupa meccset játszottunk, még Garami Józsi bácsi idején, és rengeteg sérültünk volt a védelemben – emlékezett vissza a fiatal védő. – Ekkor szólt, hogy úgy készüljek, jobbhátvédet fogok játszani. Gondolom, tetszett neki, amit látott, mert a hátralévő kupameccseken is ezen a poszton kaptam lehetőséget, igaz, a bajnokikon eleinte még nem.

Szóba kerül a kék-fehérek döcögős szezonkezdete is, Bese Barnabás pedig tudni vélte a góltalanság okait.

– Több összetevője van ennek a problémának – kezdte a transfermarkt.de által 600 ezer euróra taksált hátvéd. – Egyrészt sérülések és eltiltás miatt szinte az összes támadónk hiányzik, így rég nem tudtuk a legerősebb kezdőnket pályára küldeni. Másrészt a fiatalabb játékosainknak is még szokniuk kell az NB I légkörét. Az Európa-ligában ők kevesebbet játszottak, így időbe telik, hogy felvegyék a ritmust.
 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman