HÍREK

Bese és Varga a forduló válogatottjában

2015-07-21

Bese és Varga a forduló válogatottjában

A csakfoci.hu internetes labdarúgó szakportál a hagyományok szerint ez alkalommal is megválasztotta az OTP Bank Liga aktuális fordulójának válogatottját. A 2015-2016-os szezon első hétvégéjének legjobb tizenegy játékosa közé ezúttal két MTK-s, a védő Bese Barnabás, illetve a csatár Varga Szabolcs is bekerült.

OTP Bank Liga, 2015-2016, az 1. forduló válogatottja:

Király (Haladás) – Bese (MTK), Lenzsér (Paks), Bobál (Honvéd), Laczkó (Békéscsaba) – Berecz (Vasas), Varga J. (DVSC), Bódi (DVSC) – Lamah (FTC), Youla (Honvéd), Varga Sz. (MTK)

Király Gábor (Haladás):

Legalább öt nagy védése volt, még a második találat előtt is nagyot mentett, rajta is múlott, hogy csak két ferencvárosi gól született. Remek visszatérés volt az NB I-be, bár őt ismerve a vereség miatt ezzel aligha elégedett.

Bese Barnabás (MTK Budapest):
A mai kornak megfelelően játszotta be a posztot. Védekezésben nem hibázott, rengeteget tört előre a szélen, a hazaiak gólját is ő készítette elő.

Lenzsér Bence (Paks):
Az Újpest inkább szélről tudott helyzeteket kialakítani, a paksi védelem közepe szilárdabb volt. Akár győztes gólt is fejelhetett volna, de pár centi hiányzott hozzá.

Bobál Dávid (Honvéd):
Bár a Videoton eléggé inaktív volt a kapu előtt, két nagy mentése így is volt a fiatal bekknek.

Laczkó Zsolt (Békéscsaba):
Remek fejesgólt szerzett, védekezésben jól teljesített, nem rajta múlt, hogy az újonc pont nélkül maradt.

Berecz Zsombor (Vasas):
Élete első NB I-es meccsén azonnal letette a névjegyét, remekül játszott, többször közel állt a gólszerzéshez is, szinte minden Vasas-akcióban benne volt.

Varga József (DVSC):
Stabilitást adott a Loki játékának, érezhető volt, hogy már túl van három tétmeccsen idén.

Bódi Ádám (DVSC):
Bár nem szerzett gólt, de talán a debreceniek legjobbja volt. Sokat volt nála a labda, próbálta szervezni a DVSC játékát a pálya közepén és baloldalon is sokat feltűnő középpályás.

Roland Lamah (FTC):
Mindkét szélen feltűnt a meccs során a légiós, aki a Fradi legjobbja volt. A gólja remek egyéni megoldás volt, de végig benne volt leginkább veszély.

Souleymane Youla (Honvéd):
Remekül került helyzetbe, igazából már korábban is eldönthette volna a Videoton elleni meccset, de hajrában szerzett győztes találata megérdemelt volt.

Varga Szabolcs (MTK Budapest):
A kék-fehérek legjobbja volt, a felcsútiak egyszerűen nem tudták tartani a fiatal szélsőt.

A hét edzője:

Marco Rossi (Budapest Honvéd)
Amit eltervezett, az működött, ő maga is kiemelte, hogy a játékosok maradéktalanul betartották, amit előzetesen megbeszéltek. A Videoton erejéből néhány kósza támadásra futotta csak, az olasz mester csapata megérdemelten verte a bajnokot.

A hét cseréje:

Tisza Tibor (DVSC)
Két csere is gólt lőtt a hétvégén, hiszen Tisza mellett a ferencvárosi Sztaniszlav Seszták is betalált, de a debreceni támadó lélektanilag fontosabb gólt lőtt: 2-1-es hátrányban, beküldése után 2 perccel máris kiegyenlített.

(Forrás: csakfoci.hu)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman