HÍREK

Az orvos válaszol

2015-04-29

Az orvos válaszol

Helyzetjelentés a játékosok állapotáról a hétvégi, Kecskemét elleni mérkőzés előtt

VezetiMiután meglehetősen rövid kispaddal dolgozik a szakmai stáb, kiemelten fontos, hogy az OTP Bank Liga 26. fordulója előtt hogy vannak a sérültek, illetve kit lehet hadra fogni.
Az orvossal, a gyógytornásszal, a rehabilitációs edzővel és a játékosokkal beszélgettünk a Kecskemét TE elleni mérkőzés előtt három nappal.

Kanta József húzódása szépen javul. Szerdán még kontroll vizsgálaton vesz részt, de ha a dolgok jól alakulnak, akkor csütörtöktől együtt készülhet a csapattal. Reményeink szerint a Kecskemét elleni mérkőzésen Garami József rendelkezésére állhat.

Jó hír, hogy csapatkapitányunk az állát kopogtatva jelezte, hogy túl van a nehezén…

Vadnai Dániel vádlija korábban bevérzett. Ultrahangos és egyéb vizsgálatok után kiderült, hogy a nagyobb baj elkerülte. Jelenleg külön készül, de hamarosan visszatérhet.

Nagy Tibort lágyéksérvvel műtötték kedden. Hamarosan hazatérhet a kórházból. Az optimista vélekedések szerint tíz nap múlva terhelhető először.

Deutsch Bence már komolyan mozog, lábközépcsont-törése után. Elmondása szerint elhagyták a fájdalmak, mindössze az irányváltások, kitámasztások során érzi a sérülést. Nagyjából bő két hét múlva kezdhet együtt dolgozni a csapattal.

dr. Horváth Zsolt combközelítő izmával kapcsolatos sérülése is sokat javult. Hamarosan megkezdheti a teljes értékű munkát.

Hrepka Ádám derékfájdalmai miatt gyógytornára jár. Bizonyosan nem léphet pályára a Kecskemét elleni mérkőzésen.

Hír még a csapat háza tájáról, hogy négy sárga lapja miatt veszélyeztetett helyzetben van Baki Ákos, Dragan Vukmir és Vass Ádám.

Közben eldőlt az is, hogy a Ligakupa elődöntőjének első mérkőzését, május 13-án, szerdán 18:00 órakor játssza a csapat, a DVSC TEVA otthonában. A találkozót a Sport Televízió közvetíti.

Május 2. szombat 16:00, Bozsik József Stadion
OTP Bank Liga 26. forduló
MTK Budapest – Kecskeméti TE
Játékvezető: Karakó Ferenc (Kóbor Péter és Georgiou Theodoros)
TV: Sport1

Jegyvásárlás

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman