HÍREK

A vereség nem volt opció

2016-10-24

A vereség nem volt opció

Szatmári István és Csicsek Levente nyilatkozott a vasárnapi bajnokit követően.

Szatmári István is feliratkozott a góllövők közé, megszerezte első és második gólját is az NB III. Keleti csoportjában. Az első csapat keretéhez tartozó szélsővel beszélgettünk a lefújást követően.

– Hogy láttad a találkozót belülről?

– Az első félidőben nagyon megilletődötten játszottunk, nem tudtuk felvenni a ritmust, nem éreztük a játékot. Valamiért rákényszerítettek bennünket a védekezésre, ehhez nem vagyunk hozzászokva. A szünetben helyretett bennünket Pölő 'bá, nemcsak a cserék, de a megbeszélés is jót tett. Úgy jöttünk ki, hogy mindenféleképpen meg szeretnénk nyerni a mérkőzést, a vereség nem is volt opció.

– Az első gólod szabadrúgásból esett, tudatos volt?

– Igen, mindenféleképpen kapura akartam lőni. Olyan szögből próbálkozhattam a pontrúgással, hogy jó esélyem volt a kapuba lőni, ez sikerült is. Lélektanilag fontos volt, hiszen korán ki tudtunk egyenlíteni.

– A második találat akcióból esett, arra hogy emlékszel?

– Megkaptam a labdát a büntetőterület szélénél, elkezdtem befelé vinni, kerestem a lövőhelyzetet, sikerült megtalálni a rést a védelmükön, és szerencsére gólt tudtam szerezni.

– Mi hangzott el félidőben az öltözőben?

– Pölő bá' elmondta, hogy mennyire nem volt megelégedve a csapattal. Nem értette ő sem, hogy miért nem tudjuk megbontani a védekezést, miért játszottunk ennyire gyengén, de sikerült felráznia minket.

A mérkőzés végén a győzelmet bebiztosító találatot Csicsek Levente szerezte. A kék-fehérek támadója a 76. percben szállt be a mérkőzésbe, és a 89. percben megszerezte csapatának a harmadik találatot. Őt is megkértük, hogy értékelje a látottakat.

– Hogyan láttad a mérkőzés első 70 percét kívülről?

– Az első félidő nem úgy sikerült, ahogyan terveztük, sok hibát vétettünk, ezt félidőben szerencsére sikerült rendezni, a két csere is sokat lendített a csapaton, új lendületet kaptunk tőle. Sikerült hátrányból visszajönni, a gyenge kezdés ellenére jó volt a csapat.

– Csereként lehetőséget kaptál, belülről milyen volt volt a játék képe?

– Már lendületesen játszott a csapat, amikor én is beállhattam, úgy érzem, sikerült jól beszállnom, kezünkben volt akkor már a meccs. A fő feladatom a labdák megtartása volt, a gólszerzés már csak bónusz a végén, aminek természetesen nagyon örülök.

– Klisé, de mire gondoltál, amikor láttad, hogy száll feléd a labda a gól előtt?

– Csak arra gondoltam, hogy mindenféleképpen gólt kell szereznem, bármilyen módon. A hajrában voltunk, és a kétgólos előny birtokában biztosabb lett volna a győzelem, szerencsére sikerült és nyugodtabb lett a vége.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman