HÍREK

A táv egyharmadához közeledve

2016-09-23

A táv egyharmadához közeledve

Pakson zárja a szezon első harmadát az MTK Budapest.

Az MTK Budapest szombat este a Paksi FC otthonába látogat. A kék-fehérek ezzel a találkozóval zárják az OTP Bank Liga 2016/17-es kiírásának első harmadát.

A két együttes ezt megelőzően 19-szer csapott össze az első osztályban: tízszer a fővárosiak, négyszer a paksiak örülhettek, és ötször zárult döntetlennel a párharc.

A legutóbbi MTK Budapest – Paksi FC mérkőzést 2016. április 12-én rendezték Dunaújvárosban: ez alkalommal Baki Ákos 93. szerzett, tankönyvbe illő fejes gólja döntött a fővárosiak javára.



Az idei bajnokság egyik csapat számára sem kezdődött jól: Csertő Aurél együttese a kilencedik, míg a kék-fehérek a hetedik helyről várhatják a szombati találkozót. A Paks az előző fordulóban 1-0-s hátrányból fordított a Mezőkövesd Zsóry ellen, Haraszti Zsolt, Bartha László és Hahn János találataival.

Az MTK Budapest a DVTK-t látta vendégül szerdán, és Poór Patrik első félidőben szerzett góljával 1-0-ra le tudta győzni a sereghajtó diósgyőrieket.

Teodoru Vaszilisz, a kék-fehérek vezetőedzője Hrepka Ádámra (vádlisérülés) és Gera Dánielre (csípőközelítő izomsérülés), nem számíthat Csertői Aurélék ellen.

Jó hír viszont, hogy felépült vírusos betegségéből Vadnai Dániel és Korozmán Kevin.

A szombati mérkőzésen Vad II. István fújja a sípot, segítői Lémon Oszkár, Huszár Balázs és Kóbor Péter lesznek.

Élő, szöveges közvetítés.

2016. szeptember 24. 18:00 Paksi FC – MTK Budapest; OTP Bank Liga mérkőzés, PSE Stadion (7300 Paks, Fehérvári út 29.)

Jegyinfó.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman