HÍREK

A szélső védők értékeltek

2016-11-08

A szélső védők értékeltek

A második csapat bal- és jobbhátvédje mondott véleményt a látottakról, a Tállya KSE legyőzését követően.

Forgács Péter is azon játékosok táborát erősíti, akik fiatalon kerültek fel Pölöskei Gábor csapatába. A 19 éves védő a bal szélen robog szüntelenül, támadó és védekező feladatokat is ellátva. A nehéz szezonkezdéséről illetve a Tállya KSE elleni győzelemről kérdeztük őt.

– Sérülésből épültél fel, és alapemberré váltál a második csapatban, hogyan értékeled a szezonod eddig?

– Nyáron hosszabb sérüléssel küzdöttem, amit még Agárdon szedtem össze, emiatt a felkészülés első hónapját ki kellett hagynom. Szerencsére sikerült felépülnöm, utána tudtam meg, hogy balhátvédként számítanak rám. Támadó szellemű játékosként kissé szokatlan volt, de meg tudom állni a helyem itt is. Mindenképpen be akartam kerülni a csapatba, ez sikerült is, most pedig azért harcolok, hogy kezdő maradjak, illetve jó teljesítménnyel segítsem a csapatot, és idővel a felnőtt keret tagja legyek.

– Tetszetős gólpasszal és jó játékkal segítetted csapatod a Tállya KSE ellen, milyen volt a mérkőzés?

– Jól kezdtünk, fontos volt, hogy ki tudjuk használni a helyzeteinket. Ez volt a kulcs, a REAC ellen is megvoltak a ziccerek, de nem tudtunk élni velük. Mindenki nagyon jól játszott, csapatként tettünk meg mindent a győzelemért. Örülök a gólpassznak, és remélem, elindulunk felfelé a jövőben.

Sági Milán 21 évesen rutinosnak számít a második csapatban. A jobbhátvéd megszerezte első találatát a vasárnapi mérkőzésen, erről is kérdeztük a találkozót követően.

– Gratulálunk az első találathoz, hogyan emlékszel vissza?

– Balról szögletet rúgtunk, a rövid oldalon érkeztem a beívelt labdára, sikerült megelőznöm a védőimet, és a kapus mellett a kapuba fejelni.

– Hogyan értékeled a fölényes győzelmet?

– A pálya talaja nem volt kedvező számunkra, de ezt le kellett küzdeni, így is kötelező volt a győzelem. Minden párharcot megnyertünk, harcosak voltunk, a helyzeteinket pedig be tudtuk végre rúgni, a passzok is jók voltak, megtaláltuk egymást, ennek köszönhető a győzelem, amit teljesen megérdemeltünk, osztálykülönbség volt a csapatok között.

–  Számoltatok arra, hogy ilyen eredmény születhet?

– Úgy mentünk ki a pályára, hogy csak a három pont megszerzése lehet elég, ez sikerült is, nem is akárhogyan. Hibátlan csapatmunka volt, megkönnyítettük egymás és saját magunk dolgát.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman