HÍREK

A legfontosabb információk az Örökrangadóra - jegyek, belépés, programok

2024-09-19

A legfontosabb információk az Örökrangadóra - jegyek, belépés, programok

Mint ismert, a következő hazai bajnokinkat a Ferencváros ellen vívjuk, szeptember 20-án, pénteken 20:00-kor lesz az Örökrangadó.

Az alábbiakban összegeztük a legfontosabb információkat a rangadó kapcsán.

JEGYINFORMÁCIÓK, BELÉPÉS:

A szurkolói shop és hazai pénztár 17:00-kor nyit, a belépők nagy része elővételben már elkelt, de hazai szektoros jegyek még limitált számban elérhetők az alábbi linken.

Vendégpénztárt nem nyitunk, mert elfogytak a belépők. Vendégdrukkereket hazai szektorba érvényes jegyek birtokában sem tudunk beengedni majd.

A kapunyitás 18:00 órakor lesz. Kérjük a szurkolókat, hogy ⁠érkezzenek időben, hogy ne maradjanak le a szurkolói élményekről és a meccs kezdésről sem.

MECCSNAPI PROGRAMOK:

Rengeteg program kíséri az Örökrangadót, a megszokott események mellett többek között a helyszínen köszöntjük majd az MTK-s olimpikonokat, valamint a ⁠női Örökös Bajnokokat és Tagokat. Érdekesség, hogy a ⁠Fradi-sas is elfogadta Gedeon meghívását, így mindketten jelen lesznek majd a meccsen.

17:00 hazai pénztár és shop nyitása

18:00 kapunyitás 

18:00-tól labdakiállítás (VIP bejárat)

19:45 cheerleader hangulatfokozó show

19:48 Olimpikonjaink köszöntése

19:58 gyászszünet – Juhász István emlékére 

19:59 szurkolói kezdőrúgás 

20:00 kezdőrúgás

20:46 félidei cheerleader show

20:51 női Örökös Bajnokaink és Tagjaink köszöntése

20:57 cheerleader hangulatfokozó show

20:59 szurkolói kezdőrúgás

21:00 második félidei kezdőrúgás

21:45 pacsizás a szurkolókkal

JÓTÉKONYSÁGI AKCIÓ:

Az Örökrangadó a jótékonyság jegyében zajlik majd: a 4 éves Kovács Geri súlyos izomsorvadásos betegségben szenved, és a mérkőzésen szeretnénk őt a lehető legjobban segíteni.

Nagy Zsombor meghívására a kisfiú pár napja már részt vett a mieink edzésén, klubunk - ezúttal is a PICK Szegeddel karöltve - pedig minden segítséget próbál megadni neki a gyógyuláshoz. 

Geri végezheti el majd a meccsen a második félidei kezdőrúgást (ennek árával a klub is támogatja), de az első csapat játékosai is folyamatosan gyűjtenek neki.

Az akcióhoz szurkolóink is csatlakozhatnak a pénteki találkozó során: több helyen is lesznek kihelyezve adományládák a stadionban, így mindenki hozzájárulhat a gyűjtéshez. Az "A" oldalon ülők a 4-es és 5-ös kapunál található büfékben, valamint a VIP regisztrációnál, míg a "B" oldalon helyet foglaló drukkereknek a szurkolói shopban lesz lehetőségük hozzájárulni a gyógyuláshoz. 

Geri történetét a kovacsgeri.com honlapon is meg lehet ismerni, és természetesen ott is részletes információ található arról, hogyan lehet még őt segíteni. Kérünk mindenkit, hogy lehetőségei szerint járuljon hozzá a 4 éves kisfiú gyógyulásához.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-20 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman