HÍREK

A címvédőhöz látogatunk

2018-10-06

A címvédőhöz látogatunk

Vasárnap a szezon egyik legkeményebb kihívása vár ránk.

Az NB I 10. fordulójában a szezon egyik legnehezebb összecsapása vár ránk, ugyanis a tavalyi bajnok MOL Vidi FC otthonába látogatunk. Marko Nikolics gárdája eddig veretlen hazai pályán: négy felcsúti mérkőzésükből kettőt megnyertek, kétszer pedig ikszeltek. Legutóbb szeptember végén játszottak a Pancho Arénában, akkor 3-1-re legyőzték a Mezőkövesd gárdáját. A Vidi hétközben nem pihenhetett, ugyanis a Chelsea otthonába látogattak Európa Liga mérkőzésen, ahol remek összecsapáson 1-0-ra kaptak ki a sorozat egyik legnagyobb esélyesétől.

A mieink a múlt héten fordulatos megmérettetésen 2-2-es döntetlent játszottak a Kövesddel, köszönhetően Kanta késői tizenegyesgóljának. Feczkó Tamásék idén idegenben kiválóan szerepelnek, hiszen a Paks meccset leszámítva három győzelem és egy döntetlen a mutató, képesek lehetünk tehát újabb meglepetésre, persze ez rendkívül nehéz lesz.

– Elképesztően jó és szervezett együttessel fogunk játszani, így várhatóan kevesebb lehetőségünk adódik majd, mint az eddigi találkozókon. Ha koncentráltak leszünk és jó százalékban értékesítjük a helyzeteinket, akkor lehet esélyünk ponttal, pontokkal távozni, azonban ehhez mindenkinek százszázalékot kell nyújtania – vélekedett vezetőedzőnk.

A két együttes meccstörténelme szinte teljesen kiegyenlített: 96 első osztályú találkozóból 37 MTK győzelem mellett 38 Vidi siker és 21 döntetlen született. Legutóbb 2017 áprilisában mérkőzött meg a két gárda, akkor 1-1-es döntetlent értünk el az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Feczkó Tamás továbbra sem számíthat Korozmán Kevinre, valamint Deutsch Bencére, mindketten műtét után lábadoznak.

A találkozót Kassai Viktor vezeti, munkáját Szécsényi István, Ring György és Georgiu Teodorosz segíti.

OTP Bank Liga, 10. forduló
MOL Vidi FC–MTK Budapest
2018. október 7. 18:00 – Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman