HÍREK

„Ez a csapat érdeme is”

2019-01-04

„Ez a csapat érdeme is”

Németh Ádám féltávnál élen az U19-es aranycipőért zajló versenyben.

– Hogyan értékeled az őszi szezont?

– Maximálisan elégedett vagyok az első félévvel, hiszen vezetjük a tabellát. Az U19-es bajnokságban egy vereséggel állni kiemelkedő dolog, és a csapat erejét mutatja.

– Új közeg, új edzők, okozott bármilyen gondot a változás?

– Nem okozott gondot az új környezetbe való átállás, ez köszönhető annak is, hogy csapatként már ismertük egymást, így tudtunk segíteni, ha kellett, ez sok terhet levett mindenki válláról. A stábbal is gyorsan kialakult a jó kapcsolat, hiszen mindannyian ugyanazért a célért küzdünk.

– Féltávnál 11 találattal vezeted a góllövőlistát, minek köszönhető a jó széria?

– Nem szabad azt hinni, hogy ez csak az én érdemem. Bár az én nevem van a lista élén, a többiek is jelentős részt vállaltak ebben, ez a csapat érdeme is.

– A teljesítményeddel mennyire vagy elégedett?

– Elégedett vagyok, mert az első pár fordulóban csak kevés szerepet kaptam, utána viszont sikerült beverekednem magam a kezdőcsapatba, és jó teljesítményt nyújtanom. Maximálisan persze csak akkor leszek elégedett, ha a szezon végéig tudom ezt a szintet tartani.

– Korábbi komoly sérülésed után sikerült visszanyerni a korábbi formát?

– Nehezen ment a felépülés, mert miután visszatértem, sokáig nem voltam tökéletes állapotban. Mára úgy érzem, jól vagyok, és semmi jele nincs már a korábbi fájdalmaknak.

– Mik a kitűzött célok a bajnokság második felére?

– Csapatként csak a bajnoki cím lehet a cél, sok munka vár még ránk, de ez lebeg a szemünk előtt. Egyénileg szeretnék többet fejlődni a kapu előtti szituációkban, újra gólkirály lenni, és természetesen szeretnék az első csapatban is bemutatkozni.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman