HÍREK

Változások a keretben

2020-06-30

Változások a keretben

Három, lejáró szerződésű játékos távozik.

A tulajdonosunkkal készült interjúban is elhangzott, hogy a folytatásban is szeretnénk építeni azokra a fiataljainkra, akik az előző, sikeres bajnoki és kupaszereplést hozó szezonban bizonyítottak. Cél volt, hogy a keretünk néhány poszton megerősítésre kerüljön a minél sikeresebb NB I-es szereplés érdekében, valamint az is, hogy a felkészülést már a teljes keret együtt kezdhesse meg, hogy a szakmai stáb az első pillanattól kezdve teljes értékű munkát tudjon végezni. 

Mint ismert, keretünk eddig hat új igazolással bővült - Milan Mijatovics, Balázs Benjámin, Tiago Ferreira, Sebastián Herrera, Barna Szabolcs, Bojan Miovski érkezett, - míg a kölcsönből visszatért Myke Board Ramosszal szerződést hosszabbítottunk, így minden egyes csapatrészben jelentősen bővültek a szakmai stáb lehetőségei. 

A keret átalakulása több játékos sorsát is érinti, három labdarúgónk a folytatásban máshol szerepel majd. 

Lejár a szerződése és távozik Deutsch Bence, a 28. életévében járó baloldali védő. Saját nevelésű játékosunk az első időszakban többször is kölcsönben játszott más kluboknál (SZTK, PMFC, ZTE), ám 2017 nyarától kezdve három éven át folyamatosan csapatunkat erősítette. Az MTK-ban összesen 70 tétmérkőzésen lépett pályára, négy góllal és négy gólpasszal egészítette ki megbízható védőmunkáját. Az idei szezonban összesen 11 NB II-es mérkőzésen kapott lehetőséget. 

A több játéklehetőség reményében szintén máshol folytatja pályafutását Vass Patrik, aki 2017 nyarán Gyirmótról tért vissza hozzánk. A szélső az őszi idényben még több lehetőséget kapott a szakmai stábtól, tavasszal viszont már egyáltalán nem lépett pályára, így szerződése nem került meghosszabbításra.

Szintén távozik Fülöp Noel, aki Monorról érkezett. Sok lehetőséget kapott a szezon során, így tevékeny részese volt a feljutásnak. A 32 éves védő tavaly nyáron egy idényre érkezett klubunkhoz, szerződése lejártával távozik. 

Ezúton köszönjük szurkolónk nevében is Bencének, Patriknak és Noelnek is a klubunkért tett erőfeszítéseiket, további sikeres karriert kívánunk nekik!

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2020-08-08 17:00 Új Hidegkuti Nándor Stadion

MTK BUDAPEST

VS

ÚJPEST FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Sponsors

Prohuman