HÍREK

Virtuóz a gólvonalon: Hegedüs Lajos lett a meccs embere!

2014-11-10

Virtuóz a gólvonalon: Hegedüs Lajos lett a meccs embere!

Jó egy hónap múlva ünnepli 27. születésnapját, nyolc mérkőzése hiányzik a 100 első osztályban megvívott bajnokihoz. Az őszi idény a kapus remeklésének terepe. A tizennégy OTP Bank Liga-mérkőzés közül kilencen nem kapott gólt.

– Az egész bajnokságban remek formát nyújtó Hegedüs Lajos lett kedves szurkolóink szavazatai alapján a mérkőzés legjobbja.

– Köszönöm szépen! Nehéz meccs volt. A Szombathely ellen amúgy is nehéz játszani. Igazából a talaj volt az, ami megviselt. – hallhatóan örült a cerberus. – Strandfocira alkalmasabb volt inkább ezzel a homokos sóderrel felszórt pálya. Éppen beszéltük Kanta Józsival a mérkőzés után: mi tudjuk mit jelent a Haladáséhoz hasonló helyzetben játszani. A nevek alapján lehetnének előrébb is, nem szabad őket leírni. Az első félidőben nekünk jöttek, nem volt olyan sima, mint a végeredmény mutatja.

– Radó, Rocchi, Halmosi: nem akármilyen támadósor. Az olasz párszor próbára is tett. Mennyiben más, mint a magyar csatárok.

– A harmincas éveinek közepén is robbanékony, látszik, hogy honnan jött, magas szinten képzett játékos.

– Nemcsak az MTK, hanem Hegedüs Lajos idénye is az őszi.

– Örülök, hogy más is így látja. Minden nap azon dolgozunk, ezt az egész csapat nevében mondhatom, hogy folytathassuk a sikeres szereplést. Nyugodtan játszhatunk, mert jöttek az eredmények. Nem kell görcsölnünk, ez sokat számít.

– Nem vagy olyan elismert a magyar kapusok rangsorban, mint azt a teljesítményed diktálná.

– Én is így gondolom, de nem nekem kellene erről beszélni. – morfondírozott a virtuóz kapus. – Valamilyen szinten bosszant is, de együtt kell tudni ezzel élni. Valamit biztosan rosszul csináltam. Aki ismer és látja a teljesítményemet, tudja mit nyújtok.

– A beszélgetés előtt mondtad, hogy most szálltál le a metróról. Mi a program: edzés kezdődik?

– Pihenőnap van, barátnőmnek ünnepeljük a névnapját. Sétálunk a városban. Ebédelünk, kikapcsolódunk.

[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman