HÍREK

Újabb győzelmek Agárdon

2014-07-09

Újabb győzelmek Agárdon

Előbb a Szolnok, majd a Tatabánya ellen lépett pályára, és nyert Garami József együttese

Pölöskei Zsolt góljával csapatunk 1-0-ra győzött a Szolnoki MÁV-Stadler Rail FC ellen az agárdi felkészülési mérkőzésen, Pintér András pedig a Tatabánya elleni találkozót döntötte el.


MTK-Szolnok 1-0

MTK: Hegedüs – Nagy T., Rodenbücher, Vukmir, Lubos – Vass Á. (Poór), Pölöskei – Horváth Zs., Kanta, Csiki (Vass P.), Hrepka

Szolnok, 1. félidő: Pokorni – Kállai, Racskó, Papucsek, Fritz – Mile, Lengyel – Rokszin, Mundi, B.Tóth – Hamar. 2. félidő: Pokorni – Pintér L., Racskó, Papucsek (Antal), Fritz – Zvara, Lengyel (Tisza) – Magos, Zsolnai (Nagy R.), Bohner – Katona.

Ritkán látható bombagóllal szerezte meg a vezetést együttesünk. A 25. percben egy bal oldali legurított szabadrúgást bombázott irtózatos erővel a kapuba Pölöskei Zsolt. A találat után is sok lehetőség adódott csapatunk előtt, de érződött, hogy még nem voltak olyan frissek a játékosok.

MTK-Tatabánya 1-0

MTK: Groppioni – Tóth F., Kelemen, Széles, Deutsch – Halmai (Pintér), Hajdu, Gera - Frank, Ladányi, Huller (Csikortás)

Az első mérkőzéshez hasonlóan csapatunk ugyancsak 1-0-ra nyert a Tatabánya ellen. Sipos ragyogó ütemű indításával Gera kilépett és a kapus mellett a kapuba passzolta. A találkozón Halmai egy rúgást kapott a combjára, így a 30. percben Pintér váltotta. Ellenfelünk ügyes fiatalokból állt, mindkét oldalon megvoltak a helyzetek, de rendre mi kerültünk ki jobban belőlük.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman