HÍREK

Több egyesülettel partneri megállapodást kötöttünk

2020-09-22

Több egyesülettel partneri megállapodást kötöttünk

Újabb öt egyesülettel kötöttünk fontos szakmai megállapodást.

Az MTK Budapest újabb öt klubbal (ASI DSE, Goldball ’94 FC, KISE, III. Ker TVE, Vác VLSE) kötött partneri megállapodást.

Klubunk már évek óta remek szakmai kapcsolatban áll a Gödöllői SK csapatával, ahonnan több utánpótláskorú játékos érkezett hozzánk az együttműködés keretén belül, így célunk az, hogy az eddigi gyümölcsöző kapcsolat tovább folytatódjon. 

Az együttműködést elkezdtük kiterjeszteni további egyesületekre is, hiszen a megfelelő színvonalon működő utánpótlásképző bázisok jelentik az egyik alappillérét saját utánpótlásunk sikerességének. 

Az MTK Budapest így újabb öt klubbal (ASI DSE, Goldball ’94 FC, KISE, III. Ker TVE, Vác VLSE) kötött partneri megállapodást.

Az együttműködés jegyében klubunk kiemelt szakmai segítséget nyújt az egyesületeknek. A tehetséggondozás, a gyerekek továbbképzése és versenyeztetése mellett a megállapodás az edzőképzésre is kiterjed, annak fő eleme az egymás elleni edzőmérkőzések, valamint a felkészülési tornák szervezése, amelyeken igyekszünk minél gyakrabban mi is részt venni korosztályos csapatainkkal, míg a felnőtt csapatunk játékosai díjátadóként vannak jelen ezeken az eseményeken, hogy ezzel is erősítsék a felek közötti kötődést. 
 
Ennek részeként partneregyesületeink játékosainak, edzőinek és képviselőinek lehetőséget biztosítunk NB I-es csapatunk hazai bajnoki és kupamérkőzésének megtekintésére az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.
 
Az MTK Budapest elkötelezett célja, hogy a jövőben még tovább bővítse partneri kapcsolatait, így folyamatosan zajlik az utánpótlásképző bázisok felkutatása.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman