HÍREK

Szombaton a stadionban lehet bajnok az U19-es csapat - ingyenes a belépés

2019-05-21

Szombaton a stadionban lehet bajnok az U19-es csapat - ingyenes a belépés

Mint arról beszámoltunk, U19-es csapatunk - az U17-es válogatottban szereplő kulcsemberek nélkül is - hétvégén kiütéssel nyert meg egy rangadót: Pölöskei Gábor együttese biztosan győzött 5-0-ra az Illés Akadémia vendégeként.

Mindez azt jelenti, hogy két fordulóval a vége előtt négy pontos az előnyünk a Bp. Honvéd-MFA csapata előtt, így amennyiben hétvégén legyőzzük a debrecenieket, biztosan megszerezzük a kiemelt korosztályban a bajnoki címet - ez egyébként a szezon előtt egyik fontos célkitűzés volt az MTK Budapestnél.

A mérkőzés fontossága miatt célunk, hogy az idén remeklő U19-es csapat minél több szurkoló előtt léphessen pályára a rangadón, ezért a szombaton 13:00-kor kezdődő meccsre az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül sor. A belépés ingyenes, drukkereink az 5-ös kapunk keresztül léphetnek be a stadionba a 12:00-s kapunyitást követően. 

Az U19-es bajnoki cím azt is jelentené, hogy az aranyérmes elindulhat az UEFA Ifjúsági Liga bajnoki ágán, így fiataljainknak komoly tapasztalatszerzésre lenne lehetőségük a nemzetközi porondon is. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman